Nyhed:Politiet opfinder nye metoder

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Maribo Arrest, celle 5[redigér]Så skete det: politiet er også gået over til Pokémon GO! Efter at have fulgt med i medierne, og i dagevis har kunne konstatere, at folk er skide ligeglade med privat ejendomsret, så længe man jager pokémon, har politiet valgt, at gøre det samme:

"Vi lever i et demokrati, og da vi anslår at mindst 3.900.000 danskere bruger Pokémon GO hvor som helst de har lyst til, har vi valgt at gøre det samme. Der er jo nu kommet en vis koncensus om, at Boligens Ukrænkelighed, ikke er en skid ukrænkelig, så længe man bare forsøger at fange Pik-Atju, eller hvad den nu hedder. Vores strategi er derfor klar: vi udstyrer alle vores civilbetjente med Pokémon GO, sender dem ind i folks haver, og hvis de ser noget mistænkeligt, ja så anholder vi lortet. " udtaler en PR-strisser fra Bornholm.

Eftersom alle diller kommer for at blive, har Folketingets retsudvalgt valgt, at se gennem fingrene med forslaget. Flere af medlemmerne udtaler samtidig, at de nærmer sig Level 20, og allerede har Charmander.