Nyhed:Partygæster rydder pænt op efter sig

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

København, 1. juni 2017[redigér]


Selv om der kun var to toiletter til rådighed i Frederiksborggade til de mange trængende festdeltagere, var der god ro og orden i tissekøen over Dronning Louises Bro. En enkelt festabe efterlod et tyggegummi på en lygtepæl, men det blev snart efter snuppet med en snotklud af et ansvarsbevidst medmenneske.

Den gamle dame på bænken i Blågårdsgade kan ikke få armene ned[1] efter gårsdagens Distortionfest.

"Her er så pænt og nydeligt" udtaler Betty B. Olesen, 79 år, mens hun kigger rundt i kvarteret. Enkefru Olesens synsfelt er begrænset til 1 meter frem og 20 cm til siderne, men hun fornemmer, hvordan ungdommen, der har "festet igennem" som man kalder det, har forstået at rydde op efter sig. "De sidste mange år har ungdommen efterladt plastikposter, bajerflasker, brugt tyggegummi, bræk, tis og afføring i hele byen, så fru Abdullah fra nummer 17 stod på måsen hen ad fortovet, da hun skulle op og hente sin bistandshjælp. Men i år har de alle ryddet pænt op efter sig. Jeg kan i hvert fald ikke se noget!"

Det lader til at de sidste mange års curlingopdragelse af frugten af den danske ungdom endelig har givet resultat. Da den kendte ekspert i børneopdragelse og fluefiskeri, Ronnie Guldager, får forelagt de gode nyheder fra fru Olesen i Blågårdsgade, breder tilfredsheden sig over ekspertens kropsholdning og smilehuller. "Jeg har altid vidst at et afslappet forhold til disciplin og regler i bred almindelighed ville give pote i det lange løb. Når børn får lov til selv at bestemme om de vil i seng inden de skal op og i skole, ja, så vil de efterhånden indtage en sund, men selvbestemt positiv indstilling over for sig selv og deres medmennesker, det er det vi ser resultatet af i dag. Dette er et slag i ansigtet på alle de sortseere, der har prøvet at fastholde et vist mål af pli for at vi kan færdes sammen i storbyen. Ja, det er ikke pænt at sige det, men fuck hele koret af kadaverdisciplintílhængere!"

Som et yderligere plus konstaterer fru Olesen, at musikken - der for ikke-indviede kan virke en smule monoton og muligvis idiotisk - også har været betydeligt lavere i år.

Nu glæder fru Olesen sig bare til på tirsdag, hvor hun skal en tur på hørecenteret og afprøve et par af disse nymodens høreapparater, selv om det næsten er en unødvendig udgift for statskassen. Og da fru Olesens nye briller skulle ankomme allerede mandag ifølge optiker Ballesen, skulle det være en smal sag for fruen at finde vej.

Ansvarsfraskrivelser[redigér]

  1. Nej, omvendt - hun kan ikke få armene op på grund af gigt.