Nyhed:Nytårsaften er aflyst

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Korsør, Nielsen-residensen[redigér]Kl. 18.00 - Dronningens nytårstale
Kl. 19.00 - Godt nytår, mr. Bean
Kl. 23.40 - 90 års fødselsdagen
Kl. 24.00 - Rådhusklokkerne

Spademanns udsendte medabejder har nu på årets sidste dag, besøgt Hr. David Nielsen, 32 for at undersøge hvorfor Nytårsaften er aflyst, og hvorfor det skete på selve aftenen:


Hvorfor er Nytårsaften aflyst, Hr. Nielsen?

"Fordi alt - ALT - hvad jeg havde planlagt er gået i vasken! Først havde jeg klargjort godterne: Jeg havde købt en liter Carte D'or på tilbud til 25 kr, du ved, Stracciatella. Så tjekkede jeg, at der var sodavand på køl, og dér i køleskabet fandt jeg som ventet, en halv flaske cola fra Coop, som jeg havde tilovers fra igår. Den var blevet godt kold! Jeg spiste medisteren med kartoffelmos, præcis som planlagt, fandt min plys-papegøje frem, satte mig godt til rette, og dér! Vupti! Aftenen var ødelagt! Forbindelsen mellem Yousee og mit fjernsyn var røget sig en tur. Pist væk, liiiige inden Dronningens Nytårstale! Ingen Mr. Bean, ingen Dansk Top på DK4 - alt var pist væk!"


Hvad har du så gjort?

"Ja, som du kan se på skærmen, har jeg smidt en DVD med Eddie Murphy i et fat-suit på flimmeren, og jeg agter at gå i seng kl. 22 trods det ødelagte program, så aftenen ikke er helt spildt... Kender du dét, at man føler, at min spilder selveste NYTÅRSAFTEN på ligegyldigheder?"

Tro det eller lad være, Nielsen, men ja - Jeg er f.eks. her, istedet for at feste igennem...