Nyhed:Katy Bødtger fylder 83

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Plejehjemmet Det Sidste Suk, Danmark[redigér]


Her ses Lone Hertz som Katy Bødtger sang for, da den afpillede rejekælling kvinden ikke selv kan synge.


Igår eftermiddags kl. 14, 2 timer inden plejehjemspersonalet lagde beboerne i seng - men 7 timer efter sidste tilladte toiletbesøg den dag, gik Spademanns udsendte medarbejder ind på Plejehjemmet Det Sidste Suk for at interviewe den førhen så populære Eurovision-sangerinde Katy Bødtger i anledning af hendes 83-års fødselsdag, nu idag d. 28/12 2015.

Selvom hun kun kunne bevæge den ene arm - den der smider fyldte kaffekopper efter enhver der ikke reagerer på navnet "Misser" - var hun fuldstændig frisk i ånden, og begyndte at synge så snart hun så vores udsendte; hun begyndte med en sang fra tegnefilmen "Bennys Badekar", og fortsatte derefter med et medley af Otto Brandenburg for til sidst at slutte af med at give Nightwish-nummeret "The Greatest Show on Earth" der varer over 20 min. Hvor hun blev akkompagneret fra, fandt vi aldrig ud af.

Efter hendes velkomst-koncert der varede små 49 minutter, begyndte interviewet, der dog blev standset brat da personalet på plejehjemmet pludselig satte en VHS på fjernsynet, for at underholde beboerne indtil de skulle i seng. I dagens anledning, fik de altså lov at være længe oppe, helt til 16.30. Filmen viste sig at være "Frøken Nitouche" (1963), hvad Katy Bødtger blev meget glad for. De næste 98 mnutter sad Katy Bødtger bare og brølede "Det er mig - sådan så jeg ud da jeg var ung!" hver gang hun så Lone Hertz på skærmen. Og en enkelt gang ad Hans Kurt.