Nyhed:Jernalderen fyrer sin spindoktor

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Grauballe Mose, Søndag aften[redigér]Det kom som en stor overraskelse for Jernalderen at den kun fik omkring 10 minutters sendetid i DRs store Historiesatsning, hvor DR som bekendt har hyret selveste Troels Hartmann som vært (jeps, så bliver det ikke større).

Jernalderen havde på forhånd regnet med megen mediedække grundet forbindelserne til romerriget, velbevarede moselig, horder af våbenofferfund, indhegnede landsbyer og rige høvdingegrave, men havde for en sikkerheds skyld hyret en spindoktor, hvis navn er redaktionen bekendt, til at kaste en ekstra glans over perioden. Så kunne både bronzealderen og den evigt efterfølgende Vikingetid lære det, men jernalderen blev altså som nævnt henvist til ca 10 minutter af en udsendelse som ellers stort set kun omhandlede de to bronzealdertøzer Egtvedpigen og Skrydstrupkvinden.

"Hele rampelyset stjålet af to indvandretøser? - Nej nu melder jeg mig fandeme ind i Dansk Folkeparti!"

~ Grauballemanden om 2. afsnit af DR's store Historiesatsning


Jernalderen mener at de to andre perioder har forsøgt at tiltuske sig mere sendetid med blandt andet at tilbyde letlevende kvinder til DRs historieredaktion, men det afvises pure af de to perioder.

I en kommentar fra bronzealderen stiller man sig uforstående overfor jernalderens kritik, for der findes jo ingen federe periode end netop bronzealderen, så naturligvis har den helt af sig selv fået 40 ud af 50 minutter af deres fælles udsendelse. Og de snorreskørtbeklædte ungmøer, der meget hyppigt frekventerede DR-redaktørens kontor kender bronzealderen ikke noget til. Vikingetiden afviser også at skulle have forsøgt at lobbye sig til mere sendetid på DR, da det jo ifølge den er helt normalt at bruge letpåklædte valkyrier til forhandlinger om tv-rettigheder.

Det er ikke lykkedes redaktionen at få en kommentar fra DR Historie, da de lige skal have en pause inden de kan igen.