Nyhed:Fjernsynet afskaffes

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Overalt i Verden, 14/9 2017[redigér]


Her ses downtown Whiskybæltet, efter at "Familien fra Bryggen" lukkedes.


Her er London! Her er London!

Sådan cirka lød det, da fjernskriveren på SpadeNews bragte nyheden om, at FN endelig har opgivet de økonomiske sanktioner, og i stedet enstemmigt (bortset fra Nordkorea, Iran og Zimbabwe) besluttede at afskaffe fjernsyn på hele Jorden. Årsagerne kunne være mange; global opvarmning, ligegyldige nyheder,falske nyheder, svingende kvalitet af kopierne af "Den Store Bagedyst", for lidt "Matador", elendige L'Oreal-reklamer, genudsendelser, TV2 i almindelighed, politisk propaganda, inaktive teenagere osv. osv.

Årsagen man valgte, er dog mere jordnær: Reality-TV.

Måden de ånds- og evnesvage kællinger (m/k) tér sig på, på tv, menes nu at være den direkte årsag til, at den vestlige civilisation står til at kollapse i nær fremtid (under alle omstændigheder inden Amin Jensen gifter sig juridisk med Diabetes 2), hvorfor alle lande der bakker op, får en andel i Vestens rigdomme. Altså en slags Marshall-hjælp 2,0 - f.eks. får Sverige sin første fabrik der ikke producerer Ramlösa, Marabou eller molotov-cocktails til Malmø.

Problemet er så bare, at der er så mange fans af reality, at der er udbrudt kampe i mange lande.

Hertil udtaler Danmarks Radio, at de er ved at forberede en programserie i 4 dele om hændelsen, og bebuder, at det vil blive genudsendt nonstop på DRK, de næste 14 års tid.