Nyhed:Apple lancerer ikke ny iPhone

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Apple HQ, California, 23 januar 2016, 13:45[redigér]Tim Cook i øjeblikket hvor Apples aktier går fra at stige med 100 USD om dagen til kun 99 USD.


Der er den sædvanlige trængsel og alarm i byen. Folk er på vej på job, butikkerne slår endnu engang dørene op, Amin Jensen slår sin kone - Alt er som det plejer. Men under overfladen gemmer der sig en bitter nyhed. Apple har ikke lanceret en ny iPhone. Snart 4 hele måneder efter den sidste annoncering af den nyeste iPhone, er der stadig ikke kommet nye informationer eller eksklusive lækkede billeder på internettet (der i øvrigt helt sikkert kommmer fra en hacker og ikke Apple selv, som et PR-stunt). Med en normal rate på 420 iPhones om ugen, virker det grangiveligt som noget ruskomsnusk. For at finde ud af hvad der foregår og finde ud af hvordan det er kommet så vidt at rige børn ikke har noget at bruge deres forældres penge på mere, har vi haft skaffet en inside man fra Spademanns, der kan fortælle os mere. Resultatet: Banebrydene.

Årsagen[redigér]

Efter 2 uger som inside man i Apple fandt vores reporter ud af årsagen til denne forfærdelige nyhed. Det viste sig at den seneste iPhone simpelthen var for optimal til at de kunne tillade sig at sælge flere telefoner. Efter at have propfyldt den seneste telefon med både dåseåbnere, salatbestik, proptrækkere og Netflix for blinde, har folk simpelthen ikke længere behov for at bruge 6000 kr., hver halve år, på deres telefon. Apple overvejede i første omgang at nedskalere deres teknologi, så de kunne sælge flere telefoner ved gradvist at gøre dem bedre, indtil de fandt ud af at det var lige netop det trick de havde brugt gennem hele deres levetid.

Bemærkning[redigér]

Visse mennesker mener, at iPhone er en telefon. Mens man af og til kan opnår en telefonlignende funktion ud af iPhone, er faktum, at dette er en simulation. Ejerne af iPhones har bare så mange bekendte, der også ejer iPhones, at de ikke kan huske, hvem de kender.

Priser[redigér]

Apple vandt med deres iPhone i 2012 prisen for dyreste papirholder.