Nyhed:54 lande kræver undskyldning

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Washington AC/DC, 13/01 2018[redigér]


Lorteland, Magda! Det er fanme et LORTELAND!

Der lød et ramaskrig fra alle verdens tabernationer, da en såkaldt læk stod frem og fortalte, at USA's præsident Donald Trump på et lukket møde med repræsentanter fra kongressen og andre alkoholmisbrugere havde kaldt en række mere eller mindre uspecificerede lande for lortelande.

Danmark - der ellers er blevet kaldt lorteland af ingen ringere end Buster Larsen (t.h.), har endnu ikke blandet sig i koret, så foreløbig udgøres dette fortrinsvis af lande i Afrika og Mellemøsten, der føler sig stødt på manchetterne.

Selv nægter præsidenten at have udtalt sig nedladende om lortelandene:

30px-Cquote1 svg.png I did never call those shithole countries shithole countries! 30px-Cquote2 svg.png
Trump


Her ser vi en række beboere fra Lille Skelsmose der er blevet træt af forholdene i lortelandet Danmark og desperat forsøger at flygte til Somalia.

Foreløbig forsøger præsidentens mænd at finde ud af, om undskyldningen skal gives fordi de 54 lande er lortelande eller fordi de ikke er vant til at blive konfronteret med fakta.

Landene har truet med at indføre sanktioner imod Amerika, hvis præsidenten ikke går ned på knæ og kysser røv.

30px-Cquote1 svg.png Vi vil simpelthen nægte at modtage bistandshjælp fra USA, hvis de ikke retter ind. Og vores store eksport af bistandsklienter vil også blive skåret helt ind til benet, det bliver hårdt for alle de ansatte i socialsektoren, men det er bare ærgerligt, det skider vi på! 30px-Cquote2 svg.png
Præsident på livstid Bullahulla Battakombe


Trods truslerne om at sabotere den vestlige verdens bistandsindustri beholder den amerikanske præsident sit pokerfjæs indtil videre. Det ender muligvis i det rene showdown, spændende, spændende...