Ninja

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små nuttede risgnaskere børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem, der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
あなたのお母さんと妹をファック。

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine handlinger!!! Jap.jpg JAP


Ninja (Homo Sapiens Furtim), der i dag regnes for noget nær uddød, var/er en underart af Homo Sapiens med rod i det Japanske Øhav, hvor de tjente som spioner, agenter og lejemordere for de japanske krigsherrer i Shoguntiden. Med denne periodes ophør, afsluttedes også en æra hvori ninjaerne spillede en vigtig rolle i det japanske samfund, og mange af dem blev drevet ud i småkriminalitet for at overleve. Efterhånden som Meiji-periodens reformer øgede levestandarden så mange ninjaer sig nødsaget til at ty til desperate handlinger for at tjene til dagen og vejen, og mange rykkede til Hollyvut for at få roller i både spille- og animationsfilm. Dog var der grupperinger indenfor ninjaerne der så det som deres pligt at stå til deres lands rådighed hvis det blev nødvendigt, og det var disse der udviklede sig til den moderne inkarnation af Yakuzaerne, den japanske mafia.

Efterfølgere[redigér]

Den egentlige Yakuza brød sig dog ikke om disse forældede poseurs, og mange ex-ninjaer så sig forfulgte af mafiaen. De fik en kortvarig ny guldalder under 2. Verdenskrig hvor de, især i krigens sidste faser kom til at repræsentere de japanske fremskridt på slagmarken: Ret så usynlige. I vore dage er ninjaerne, ligesom Che Guevara, reduceret til kommercielle entiteter.

Liste over kendte ninjaer[redigér]