Mongoliet

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning


Mongoliet For Sjov
Mongoliet.jpg Gto 0021 0308 2.jpg
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: En gan Mongol Altid Mongol
Nationalmelodi: ÅÅÅÅhh Mongooooler...
MongoliaDesert.jpg
Hovedstad Mongostad
 Tidligere hovedstad Mongostad
Største by DDet ved jeg squda ikke
Officielle sprog Mongolsk og andet lignende vrøvl
Regeringsform
HamDerMongolen
Som du vil xdddddd
Noget ingen kan udtale anyWAY Mongoler
Fra Guds ModeR NIGGALINE
• Erklæret AF NIGGERENE
1337
42 maj
UNG NIGGAS
  Klima Fastlandklima og ørken (den globale opbevaring er ikke kommet endnu)
Nationalhelt(e) Mongomanden
Valuta Skal vi snart hjem?
Religion Mongolisme
 Befolkning  Made in China
 Areal  I nærheden af min storetå
 Befolkningstæthed  færre end godt er
 Etniske grupper  89% mongoler 6% vildfarne cyklister 5% Husdyr
 Største Eksportvarer  Kashmir uld, gedeost, nakkeost og munke
 Største Importvarer  Norske laks, sokker og kinesiske kommunist tanker
 Nationaldyr Tårefalken
 Nationalsport  Hesteridning med højlydt stønnen
 Åbningstider  Halv et til 12.30, åbent hele året .
 Telefonnummer  23.5


Mongoliet er en minimalstat belligende centralt i Asien med høj plavering og ringe havudsigt.(Dette skønne stykke skodland er dog stadig til salg og kan erhverves på skævøjes ejedomskontor.)

Landet har gennem de seneste 2 dage været styret hårdt og underligt af den siddende regering, dette har skærpet landets rygte som bøssebar og har sat gang i en heftig debat angående den mongolske menneskerettigheds politik, der også har stået for skud under balladen om 84-års reglen.

Historie[redigér]

Landet historie begyndte da Kinky's Khaan samlede de slikglade stammer i det herrens år 666. Mange historikere har dog siden spekuleret om slikproducenten Nestlé bestak de andre stammer med "Crunch" og "Coco pops".

Dette førte i hvert fald til at det meste af Asien og en betydelig del af Europa blev oversvømmet med billig slik og mongolske handelsrejsende, det endte med at mange lande smed de handlende porten under anklage for at "sprede dårlige tandhygiejne og fede børn)

Derefter skete der ikke noget som helst i lang lang lang tid og man troede nærmest at de var sunket i jorden, desværre fandt en dansk opdagelsesrejsende, Krebs racen og opdagede at de stadig var vilde med slik, derfor startede han et mejeri med tilhørende slikfabrik. det gik vældig godt indtil kommunisterne blandede sig og lukkede fabrikken under påskud af at forhindre muhammed tegningerne i at blive set i landet, da landet har en overvældende muslimsk minoritet på omkring 0.021%.


Befolkning[redigér]

Befolkningen består mest af mongoler og kan deles op i 2 store grupper, dem på institution og dem udenfor. De er meget venlige og fredelige og har såmænd høstet fine priser i mange anerkendte tidskrifter (Dem regeringen havde censureret) og desuden ligger på MONPB's (Mongolian Official Nature Pessimism Board) liste over bedste picniclande i verden


Industri og Økonomi[redigér]

Det er måske lidt overdrevet at sige de har en økonomi, men en slik industri uden lige, pengende forsvinder bare sådan lige... Internationalt anerkendte eksperter mener at have bevidst at de er en fjendtlig invasion af nordamerikanske vaskebjørne der får penge til at gemme sig dybt i lommeulden.

Denne påstand betvivles dog højlydt af Robert "Gavflab" Mugabe, der mener at det er McDonalds der prøver at bilde verden ind at det er nordamerikanske dyr, han mener tværtimod at hans ånde egenhændigt har forudsaget det. George W. Bush giver ham ret i at: "Mugabe stinker værre end den mad jeg får"