Model

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Denne kvindelige model gad ikke stille op til et nude-shoot til denne artikel
30px-Cquote1 svg.png Eij, det gider jeg sgu-da ikke stå model til! 30px-Cquote2 svg.png
Model om at stå model


En model er, pr. definition, en kvindelig person, som elsker at få taget billeder og som ser godt ud. Allerede når den unge pige føler at der er et vist potentiale mod en karriere, hvor man stort set ikke behøver at røre en finger (m.m. fotografen kommanderer én til det), så begynder hun at lægge mere eller mindre udfordrende billeder ud på Facebook, helst taget af en professionel fotograf, så hun kan sige, at hun kender branchen.
Hvis hun ikke - som de fleste - har så mange tetris-skiver at flytte med, viser hun også patter på chat-roulette og ender med at blive mobbet på Facebook og begå selvmord.

Modellen elsker opmærksomhed, men skal naturligvis have betaling for det. Det er nemlig et utroligt hårdt job at være model. Man skal have sat hår, og alt muligt.

40pxKlumme.png
Kunne du tænke dig at arbejde på et bordel? som model?

Spademanns Leksikon søger modeller til at kæmpe om at blive Danmarks Næste Topmodel! Kom til casting på en endnu hemmelig adresseNørrebro og grib chancen!

Ønsker du at udnytte denne once-in-a-live-opportunity, kan du kontakte en af bagmændene og få yderligere information. Vi glæder os til at se dig.

Spademanns Leksikon - din modelkarriere starter på bunden hos os!

Kunne du tænke dig at gifte dig med en model?[redigér]

Modeller ser typisk godt ud, og de tjener typisk også mange penge. Derfor er der mange mænd, der ser muligheder i at gifte sig med en model. Bemærk (Achtung Bitte): at der typisk er totalt tomt inde i det kønne model-hovede. Så hvis du leder efter en kvinde, der kan udfordre dig intellektuelt, så skal du lede i fredags-barenNiels Bohr-instituttet. Når det så er sagt, så er der visse fordele ved at gifte sig med model; modeller kan have mange penge, de er kønne og du behøver typisk ikke at bekymre dig om, at de i fremtiden kommer til at ligne en hval og tage en masse kilo på, da de typisk alle sammen lider af anoreksi. Det er dog hovedsageligt den første grund (den med pengene), der får mænd til at gifte sig med en model. Derfor er her en liste over de bedst betalte modellerverdensplan anno 2013, og desuden er der også opgivet fordele og ulemper ved at gifte sig med de enkelte modeller:

  1. Gisele Bündchen (233 mio kr om året) - Fordelle: Hun er fra og dermed opvokset i Brasilien, så hun har en klassisk brasilianer-numse. Hun er desuden gift med Tom Brady, så hendes standarder er ikke særlig høje, og man må derfor formode, at selv Joseph Fritzl ville have en chance for at score hende. Ulemper: Hun har tydeligvis tyske-gener og et andet kæmpe minus er, at hun er over 30 år.
  2. Miranda Kerr (40 mio kr om året) - Fordelle: Hendes sko-størrelse er 36, og du kan derfor let og billigt købe nye sko til hende. Ulemper: Hun er gift med Orlando Bloom, og det er derfor kun Vladimir Putin og Mahmoud Ahmadinejad der har en reel chance for at score hende. Desuden er hun fyldt 30, og derfor burde man ikke overveje at gifte sig med hende, med mindre du selvfølgelig er +70.
  3. Lotte Heise (1 mio kr om året) - Fordelle: hun tjener mere end en på kontanthjælp. Ulemper: Hun er fod-model, behøver jeg sige mere? Desuden taler hun mere end Amalie fra Paradise på speed.

Besøg også[redigér]