Minecraft

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Minecraft er i sandhed for folk uden et liv.

Fil:Hogwarts In Minecraft! ( Mega Build ) Download Link

"Minecraft! Spillet for dig med store klodser"

~ Allen Wang om Minecraft


Minecraft er verdens p.t. største tidsspilde, den nuværende finanskrise skyldes Minecraft, da alt for mange kontorarbejdere spiller det i stedet for at arbejde. Hvilket man vel ikke kan bebrejde dem for.

Selve spillet[redigér]

ADVARSEL: Minecraft er godt, men det bliver hurtigt lidt firkantet


Spillet er et stenet spil, hvor man tosser rundt på en øde ø og smadrer ting med de bare næver. Det første man skal gøre, er at finde et træ og fælde det med de bare næver, som en rigtig mand. Derefter bygger man noget. F.eks. et hus, en statue af din fætter uden hoved, eller nogle kæmpestore bogstaver, hvor der står "din mor" som så kan ses 10 kilometer væk. Og hvorfor gør man så det? Fordi man keder sig. Derefter bruger man det meste af sin tid på at rende rundt og tæve får, køer og grise, men selv tidsløse underholdingformer som uhæmmet dyreplageri bliver kedelige igennem Minecrafts linse.

Når det bliver nat i spillet, dukker der forskellige muntre skikkelser op, f.eks. zombier med grønne bukser, edderkopper, Slenderman med lilla øjne eller jihad kriger forklædt som buske, som hvisker. De er allesammen ude på at slå dig ihjel, hvilket som regel lykkes. Dette er det eneste selskab du får i spillet, så man oplever i høj grad ensomhed, isolation og paranoia når man spiller spillet, hvilket fuldstændigt fjerner købs grundlaget, da disse ting findes i rigelige mængder i det virkelige liv og kan, i de fleste tilfælde, anskaffes både nemt og helt gratis. Det er også muligt at opsætte en LAN-forbindelse og kede dig sammen med dine venner eller justin bieber (hvis du kender ham), i dette stenede spil. Så hvis du har nogle venner, hvilket du nok ikke har så kan du spilde dit liv med dem.

når du så har spasset rundt i 21 timer så kommer der en alien fra den fremmede planet Argentina og spørger dig om du vil have noget lilla lasagne. hvis du siger nej tak skyder han dig ned med grønne blæksprutter så det er anbefalet at man ikke er allergisk over for lasagne hvis man skal spille Minecraft!

Kvalitet[redigér]

Minecraft har en lækker grafik. Hvis man f.eks. tog Call Of Duty og gik så tæt på pixels som i Minecraft ville grafikken nok være den samme. kinda... :) Der er ussel lyd og ensformigt gameplay. Derfor har det solgt over 20 millioner eksemplarer allerede. Spillet er så åndssvagt, at det kun kan være opfundet af en svensker. Det er det også.

Minecraft iforhold til Battlefield[redigér]

Som alle skinker ved så er Minecraft bare en kopi af Battlefield - bare 0,322 gange bedre.Battlefield Hjemmeside