Menneske

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Menneskeheden kan deles i to: 50% retarderede tabere og 50% hjerneblæste kegler. Jeg tilhører de 20% der er genier."

~ Dovne Robert om Mennesker

"Halvdelen af jordens befolkning er under middel"

~ Anonym

"Der findes en slags mennesker: Dem der ved, de ikke kan flyve"

~ Menneskekender

Et menneske er et pattedyr. Nærmere betegnet et primat. Mennesket adskiller sig fra de øvrige primater ved at være stort set skaldet. Der er kun få duske tilbage hist og her.

Denne udvikling skete da aberne kravlede ned fra træerneden afrikanske savanne. Da de begyndte at gå rundt Der på to ben gav det naturligvis mere mening at være nøgen [Kilde ikke nødvendig]. Ellers kunne man jo ikke se de store muskler og andre ting så godt.

Efter den sidste istid blev det imidlertid nok for de fleste mennesker at gå og pissefryse sådan hvert 10.000. år. Der kom tøj på over det hele, for så er vi jo forberedte når den næste istid kommer. Nu er det så desværre kun sjældent at man ser store muskler og andre ting i gadebilledet, da der stort set kun findes almindelige mennesker tilbage.

Og det skal lige siges at mennesker er det dyr som elsker runde ting mest af alle dyr i verden. eksempelvis i fodbold og andre idiotgrene, hvor man står eller sparker til en forsvarsløs bold der ikke har gjort nogle noget.

OBS: Ledte du efter en vejledning til tilberedning af menneskekød? Så burde du tale med antropologer, eller andre banditter, der kan kategorisere dig korrekt.

Menneskets historie er lang, nu til dags, er vi oppe på 7 mennesker på denne planet: Daniel, Juul, mig, Adam og Jesus. Resten af menneskeheden er ukendt, men man regner med at havde opdaget de 2 sidste i løbet af 30 mio. år