Marilyn Monroe

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Marilyn1.jpg
Dagens Marilyn citat
Dagens Marilyn citat

Citatbegynd.jpg Hey Johnny-boy. Det skal i munden og ikke i ansigtet. Citatslut.jpgFAAAAAR! Du kan sguda ikke slæve pc-skærmen med ud på toilettet! Faaaaar! (Den unge Marilyn i hvid badedragt kigger henført en krabbe nede til venstre sandet - ganske uafvidende om, at sådan cirka halvdelen af klodens befolkning vil få en overvældende trang til at dele og beherske denne frodige skabning, når de ser dette billede)
Her ses Marilyn, bare to minutter efter at hun er væltet nøgen ud af sengen. Hun er endnu ikke lynet op bagtil
Marilyn klædte sig ofte som kedelig kontormus for at kunne færdes ubemærket. Men intet hjalp. Selv ikke et par oversize hornbriller og en løsthængende bh kjole

"Hvis du tror Marilyn var en dum blondine, tager du grueligt fejl. Hun var hverken dum eller blondine"

~ John F. Kennedy


Marilyn Monroe (Norma Jean Baker) var den største filmstjerne i 50'erne. Nogle mennesker hævder, hun er den perfekte kvinde, selv i et par normale jeans.

Marilyn er det mest berømte sexsymbol i det 20. århundrede, og hun så bedre ud om morgenen med morgenhår og uden makeup end alle andre, efter at have brugt flere dage på skønhedssalonen og mange år i fitnesscenteret.

Du kender hende sikkert kun fra tv-klip, filmplakater, og fedtede fotobøger fra biblioteket.

Marilyn var mere sexet end nogen, du nogensinde har mødt og vil møde, inklusive Paris Hilton og hende den lækre fra parallelklassen.

Marilyn blev klar over sin sex-appeal efter klassefesten i 2. klasse. Hun bemærkede at drengene (og flere af pigerne) i klassen kiggede mere og mere interesseret på hende, både ansigt, bryster, krop, bryster, ben, bagdel og bryster.

Hun bemærkede også, at når hun i timen smilede og omhyggeligt slikkede sine læber, skulle alle drengene i klassen på toilettet. Sammen med læreren. Denne sex-appeal blev mere og mere udtalt, indtil Marilyn stoppede i 8. klasse, farvede sit hår og tog til Hollywood, hvor den for alvor eksploderede.

Hollywood-tiden[redigér]

Her er en del af de film, som Marilyn optrådte i, når hun havde en pause som fotomodel. Hvem der ellers er med, må henstå i det uvisse, da ingen kan huske andre end Marilyn. På trods af at en del film er i sort-hvid, ser Marilyn stadig så meget mere sexet ud end nutidens magre jagthunde modeller.

Marilyns mænd[redigér]

Vi nøjes her med at fortælle lidt om de mænd, som Marilyn rent faktisk giftede sig med, for ikke at fylde Internettet helt op.

Marilyn blev skilt fra hendes første mand, fordi han var ikke var kendt, så derfor vil vi ikke sige, hvad han hed. Så blev hun gift med baseballstjernen Joe DiMaggio, som dog var alt for stor i slaget til Marilyn, så det blev hurtigt forfatteren Arthur Millers tur, men han bedrog hende med en australsk fotograf. Mange har siden undret sig over, hvorfor Arthur Millers åbenbare sindssyge aldrig blev behandlet.

Den sidste tid[redigér]

Marilyn døde i en alt for ung alder (36), efter at have sunget fødselsdagssang for JFK og derpå have slugt fem glas sovepiller. Hvilket er meeeget mystisk, da hun hverken kunne synge eller sove og, ifølge JFK, nægtede at sluge noget som helst.

(Nå, den var måske for indforstået...!!)

Sandheden var, at da Marilyn opdagede, at hun var gravid, var der ikke noget som hed fri abort inden 12. svangerskabsuge. Da hun ad omveje præsenterede sandheden for filmselskabet, mente de ikke, at hun skulle regne med flere film, da det både ville ødelægge hendes yppige former og myten om Marilyn.

Da hun selv vidste, at hun nok havde været i seng med JFK sådan ca. på undfangelsestidspunktet for sit endnu ufødte barn, ville han ved hjælp grund af hendes trusler insinuationer kunne motiveres til at bruge sin store indflydelse, og derved være i stand til at holde hendes Hollywoodkarriere i kog, også efter hun havde født en unge. Det var bare lige det, at det brød JFK sig ikke rigtig om, og slet ikke tanken om, at det skulle have være ham, som havde ødelagt Marilyn Monroes værdikødmarkedet. Mordet på hende blev derpå hastigt udført, lige så professionelt, som da han selv senere på året (november) mistede halvdelen af hovedet i Dallas.

Sådan kan det gå. Magt og sex er en herlig cocktail, men som regel ender det med store tømmermænd.

Sidste nyt[redigér]

En mand på nøjagtig 53 år har regnet ud, at han kunne være afkommet fra JFK og MM. Han har retmæssigt krævet sin ret: at få del i den ikke længere så store Kennedy/Monroe-formue -familie. Han har begæret DNA-undersøgelser (meget smart, eftersom der ikke findes genetisk identificerbart materiale tilbage fra nogen af de ovennævnte).

Der er ikke nogen tvivl om, at JFK og Marilyn først har lært hinanden at kende efter at hun blev rigtig kendt og elsket. Hvis dette virkelig havde rod i nogen sandhed, ville JFK højst sandsynligt have sørget for, at dette coitale biprodukt fik samme skæbne, som han lod overgå Marilyn. Men når man har gået rundt et helt liv i en amerikansk flække og har været lige så anonym, som en ubrugt dejskraber i køkkenbordsskuffen, kan man altid få sine 15 minutters berømmelse på denne lette måde.
Det er i en nylig udkommet roman, "Marilyn sked, skede, skete", antydet, at Marilyn - som den første i Universet - aldrig havde afføring. Kritikere siger dog, at der hér er tale om maskulin ønsketænkning. Noget andet er måske myten om, at Marilyn aldrig betjente sig af negere, altså farvede mænd, eller latinoer.

Marilyns søn