Kondom

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Da man som kvinde oftest er den som har den største efterbyrd ved sex, er det vigtigt altid at have fem kondomtræningsmodeller i huset, så det at sætte kondom på mandens penis bliver lige så selvfølgeligt som selve kønsakten.

Kondomer er en latexpose som kommes over tissemanden i en erigeret tilstand for at forhindre sæden i at trænge ind til skeden. Kondomer kendes også som tissemandsposer og fås i forskellige smage, farver og former fra den krøllede bølle til det stangstive stål.

Kondomer kan købes i tigeren ultra thin eller plain 3 stk for 10 kroner og 368 kroner per kilo.

Butikskæden Netto lancerede bland-selv kondomer i 2002 hvor man kunne købe 100 gram kondomer for 11 kroner; der var et valg mellem 27 forskellige kondomer.

Hvorfor skal du bruge kondom!![redigér]

Det er vigtigt at bruge kondom for at undgå intimitet. Intimitet er skadeligt på alle måder - derfor er det også tilrådeligt at kondomer anvendes ved oralsex, så man som kvinde naturligt får styr på sin vejrtrækning.

Brugen af kondomer har undgået overførsel af mange forskellige sygdomme og en enkelt erektion (undskyld, Pia).

Brugsanvisning:[redigér]

  1. Først skal reservoiret nulres, så luften ikke bliver siddende tilbage ved montering på tissemandshovedet.
  2. Nu omsluttes tissemandshovedet af kondomet. Pas på at kondomet vender den rigtige side opad, da det ellers tager længere tid at rulle på.
  3. Nu rulles indtil fingrene møder modstand eller grænsen for kondomets rækkevidde er nået.
  4. Tissemanden stabiliseres vha. hænderne og/eller den indføres i kvindens skede.
Her ses hvordan kondomet rulles over hovedet
1. 2. 3. 4.

Ved endt samleje eller erektion afføres kondomet, da det let kan glemmes... Kondomet er istand til at blive glemt i længere tid i skeden og giver forøget disiko for livmoderhalskræft.

Husk at kondomet også beskytter mod graviditet, chlamydia, gonorré, syfilis, kyssesyge, forkølelse, svinepest, livsglæde, fæces og våde lagner. Så når du har kondomet på kan du have sex med din kone ligesom kaniner.


Se også[redigér]