Kim Jong-un

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Kim Jong-Un er en fedladen Nordkoreansk folkemordersanger og dværg, der elskede sin onkelmeget, at han gav ham og hele hans familie[1] hver et 45 mm projektil i hjernen gave.

Kim på det seneste officielle billede. Den blå kalot er hans tænkehat; en idé han har fået fra fætter Gearløs

Kims bidrag til verden[redigér]

Ud over det, har han ikke bidraget til verden med noget, andet end at være et menneskeligt misfoster og et reelt problem, især for koreanerne. Han er glad for popmusik og amerikansk basketball. Hvorfor ved dog ingen.

Relationer[redigér]

Kims relationer til andre, er baseret på hans store indsigt i menneskets natur. Nogen gange får han ligefrem skilt folk ad,[2] for dermed nærmere at kunne se, hvad der mon foregår inden i dem. Det giver et ret ukompliceret relationsmønster, baseret på:

Venner[redigér]

Kim har desværre ikke rigtig nogen venner. Men et par fremtrædende medlemmer af den menneskelige race samfundet, har dog fundet fundet plads i Kims venindebog. De vigtigste af dem er:

Familie[redigér]

Kim er i familie med Kim Jong-il og Kim Il-Sung, der er henholdsvis far og farfar. Som sine forfædre, er han selvfølgelig demokratisk valgt blandt familien hele landets befolkning.

Den den af familien, som Kim ikke bryder sig om, får han normalt skudt eller sendt i arbejdslejr. Det har vist sig at have en positiv effekt på længden af diskussionerne til fætter/kusine festerne.[4]

Fjender[redigér]

Alle ikke ovenstående individer er per definition Kims fjender. Det gælder også dig![5]

Nordkoreanske noter[redigér]

<references>

  1. Kone, far, mor og yngel. Men ikke flere!
  2. En såkaldt dissektion eller vivisektion
  3. Eller bliver skudt. I Nordkorea har man retten til at vælge frit.
  4. Hvor ingen gæster må være over 150 centimeter høje
  5. Det gælder faktisk især dig!