Karnil

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Karnil Jensen påklædt sin kampdragt

"Karnil var en meget betydelig ødelægger af verdenshistorien, gad vide hvem der har skabt det??"

~ Anton Wittorff om om Karnil Jensen


"Ikke en af mine..."

~ Satan om Svarer Anton


"Jeg tror vi er i familie? Mere mad til mig?"

~ Amin Jensen om Karnil Jensen


"Mit idol og forbillede."

~ Darth Vader om Karnil Jensen


Karnil er den ultimative organisme der er skabt under den Moskvaske nat Albanien. En af de vigtige elementer i verdenshistorien. Han er opfostret af en Ortodox Prædiker og asiatiske fasister. Det hævdes at Karnil faldt i hoved på den Hellige mand og de diskuterede på dansk/tyrkisk. Der efter blev Karnil lært op i alt slags krigskunst og kampkunst. Det hævdes dog at han ikke kunne bruge kasteknive og toiletpapir, men hvem gør det i forvejen.


Ungdom.[redigér]

Da Karnil blev blev 16. Fik han sin studenter eksamen uden at gå i nogen skole. Siden hans gennemsnit var ukendt kom han aldrig videre i uddanelses systemet. Efter et par fejltagende forsøg på at gå på vandet, begyndte Karnil at arbejde som styrtdykker. Efter 3 dages arbejde som styrdykker vaglte Karnil at aftjene sin militær tjeneste i den Alban-bosniske fælles hær i tre minutter tog han hjem for at sove. Men det gad han ikke så han tog en af sine løbeture på ca. 560 km. Han løb ca. 27 km/timen. Da han havde løbet Lugtede han af hvidløg blandet i sort katte mus. Han trådte ind i sin foster faders hjem. Men det syyyn. Det var modbydeligt. Hans foster fader var død. Og nu var han blevet voksen og havde taget sit Efternavn til sig. Nu var han Karnil Jensen.


Voksenliv og uddannelsestid.[redigér]

Efter en langrejse var Karnil kommet til de vestlige dele af løvskovene syd for korea. Her mødte han en Pensioneret general ved navn Jens. Jens manglede officere til sin vinter seminarie for Nye Tobiasismus Officerimus Kanditaturimus'er. Karnil meldte sig hurtigt til fordi han vidste selv han var den fødte kriger og mester. Under sin uddannelse lærte Karnil af og til mange impotente og farlige ting om Ryttertiget. Dette var en farlig leg og det vidste Karnil Jensen godt. Efter tre ugers langvariget uddanelse var Karnil fuldkommen og havde kapacitet til at styre 14 hvide zuluer og 70 gråspurve. Næste morgen kom Jens og gav Karnil et kærligt klap på nummeren og sendte ham til fronten hvor Tobias lever i fred også lidt ro med hår. Det hævdes at Chuck Norris blev skabt på samme tid som urtetræerne i dette tobivers.


Mødet med Tobias.[redigér]

Efterkrigstiden.[redigér]