Kærlighed

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Dette par forventer at finde kærligheden i "Anja og Viktor - hospice"
Kærlighed gør blind
Kær = Hed
Filosoffer har længe filosoferet over det store spørgsmål "What is love?"

"Love is not love that alters when it alterations finds"

~ Klaus Rifbjerg om forandringer


"Kald det kærlighed"

~ Lars Lilholt om kærlighed


"And I was like, baby baby baby, ooh"

~ Justin Bieber om kærlighed


"Det siges, at hvis man ikke kan få den man elsker, så må man elske den, man får ... Men hvad gør man, hvis man ikke elsker nogen og på alle måder frastødes af den, man får?"

~ Oscar Wilde om kærlighed


Kærlighed er noget som de fleste dyrearter kender og som mennesker forguder. Alligevel har den ofte fatale konsekvenser, hvis den deles ud over flere på én gang. Man kan også true med den: "Nå Poul Bremer, nu skal du rigtignok få kærligheden at føle". Den heler alle sår og giver forplantning mening. Den lyver ikke, og den fås både som ti-styks, tyve-styks og som pakkeløsning i en hel karton.
Følelser er en af de emotionelle attributter, der ofte sættes i forbindelse med kærlighed, mens andre erkendelsesteoretiske fakulteter af den kognitive type, såsom logik, fornuft, kontemplation og eftertanke glimrer ved deres totale fravær. Men følelser kan også tilføje kærligheden en grim bagside, der bl.a. udgøres af den konglomererede jalousi, der er sammensat af angst for at miste, mindreværdskomplekser, impotens og selverkendelse. Hvis man ønsker et stabilt kærlighedsliv, er det derfor bedst at holde følelserne uden for hjemmets fire vægge, da det er her at de fleste ægtefolk dræber deres samlever eller eks-ditto.


Historie[redigér]

De tidlige år[redigér]

300 år f.kr. regerede kejser Minangi [ha:sumian.e]. Kejseren brød sig ikke om sex, så han forbød normale mennesker at dyrke denne ophøjede form for kærlighed. Derefter brød helvedet løs. Mennesker har en tendens til at gøre ting, de ikke må, kun fordi de ikke må, så hvor det normalt kun var ægtefolk, der fik børn i utide, begyndte unge piger helt ned til 14 års alderen at blive med barn. For at forhindre disse graviditeter fandt man 200 år f.kr. ud af at lægge en sten op i skeden og derved gøre sex så ubehageligt, at det ikke kunne betale sig at voldtage kvinder.

Jesus og kærlighed[redigér]

Faktisk gik det så galt, at der omkring Jesu fødsel var så mange, der turde dyrke sex, at Jesus blev udstyret benådiget med evnen til at manipulere med folk. Han kunne gøre syge raske, gå på vandet og få folk til at elske deres næste. Man hører dog sjældent om hans virkelige mission. Jesus var ikke sat på jorden for at skabe fred, harmoni og næstekærlighed, han var sat på jorden for at forhindre Europa i at holde op med at yngle, hvor mærkeligt og inkonsistent det end lyder.

Ca. 20 år efter sin fødsel indførte han begrebet "kærlighed". Kærlighed fungerer sådan, at hvis to mennesker er i stand til at få børn sammen, vil de være kemisk tiltrukket af hinanden. Jo sundere barnets potentiale er, desto stærkere vil den kemiske tiltrækning være. Mennesker er bedst i stand til at få børn, når de er imellem 15 og 20 år gamle, derfor er unge mennesker stort set tiltrukket af alt menneskeligt med en puls, inklusive dyr, bøsser og lørdagskyllinger. For at hjælpe Jesus med missionen, skabte Gud, i samarbejde med grækerne en gut ved navn "Amor" (Amour er fransk og betyder kærlighed) til at hjælpe Jesus. Jesus fik idéen, Amor skød pile efter folk og fik dem til at føle kærligheden.

Funktion, hvis der er nogen!!![redigér]

Narkotikum[redigér]

Kærlighed har flere funktioner end som så. Kærlighed er narkotika i luftform - det gør de pågældende glade, liderlige (så de har mere lyst til at dyrke sex) og dybt afhængige. Der findes ikke antipus eller andre afvænnende stoffer imod kærlighed. Netop på grund af afhængigheden, gør det den enkelte i stand til at tilgive langt mere fra den person, han/hun elsker, end fra et normalt bekendtskab.

Liderlighed[redigér]

Kærlighed skaber også (som før nævnt) et begær. Liderlighed kaldes det, med et alment brugt ord. Den frigiver de dyriske lyster og gør alligevel folk i stand til at dyrke sex, med henblik på begge parters lyst, tilfredsstillelse og nydelse i forhold til den normale voldelige adfærd, vi var vant til 300 år f.kr.

Der er forekomster af mennesker, der kan blive seksuelt opstemte af dyr. Dette beviser, at kærlighed er en naturlov, der i de seneste år er løbet løbsk.

Farmands formaning[redigér]

Er du ramt af lykke, kærlighed eller forstadiet "forelskelse", så kontakt hverken læge eller psykolog. Forelskelse er en psykisk sygdom på linje med en psykose, men der findes ikke antistoffer. Mit bedste råd: KNEP LØS! (men læs først artiklen om seksualundervisning).