John McCain

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Jeg er en krigshelt, og jeg bærer mine ar med stolthed!"

~ John McCain om sin krop

"Nu vil jeg, med min viden om menneskekroppen, vove at påstå, at det ikke er ar, men rynker du har der, John."

~ Ekspert om forgående citat
Johnny var lige ved at blive sindssyg tog skam sit nederlag ganske pænt.

"Hvor vover du...? JEG DRÆBER DIG DIT SVIN! FAKTISK SÅ DRÆBER JEG JER ALLESAMMEN! I SKAL ALLE DØ, OG JERES KÆLEDYR MED!!!"

~ John McCain om forgående citat


John McCain er en oldgammel hidsigprop, der i 2008 blev det amerikanske republikanske parti's fejlslagende bud på en præsident.

Ungdom[redigér]

Som ung deltog John McCain i Vietnamkrigen, med det resultat at hans fly blev skudt ned, og at han blev taget til fange af Vietcong. Under sit fangenskab blev han jævnligt udsat for tortur ved syltning i eddike, hvilket gjorde at han udviklede et rynket udseende, en bitter smag og en tør sans for humor.

Fangeskab[redigér]

I sit lange fangeskab i Vietnam lærte han nogle få vietnamesiske bur-byggere om racisme. Kilder fra ekspertene fra JibJab viser at de troede at dette hersens racisme gik up at at behandle dem med en anden hudfarve som aber, derfor byggede de et bur til ham som passede til en abe. I den 1/21 del af en time han var ude af buret om dagen skulle han passe Vietnams svar på Zlatko Buric der konstant ville have en krammer. Dette gjorde at McCain udviklede at han ikke kunne løfte armene højere end til hvad et kram krævede. Senere fandt han også ud at han fik Hud-cancer, efter seksuelt møde med en vietnamesisk elefant FOR DET ER DET DE GIR DIG, SÅ HUSK DET!!!!!!!!!!!!

Præsidentkampagne[redigér]

McCains kampagnelogo skulle symbolisere gammel visdom og traditionelle værdier samt have et hint af kvindelig kompetence. Mange mener dog at det forudsagede hans nederlag.

Som sagt forsøgte John McCain at blive USAs 44. præsident. Hans store problem var bare, at han viste for meget tendens til at være lidt af en vendekåbe.

  • Først var han imod tortur, fordi han selv blev tortureret.
  • Så var han for tortur, fordi han huskede, at han selv kom med vigtige oplysninger, da han selv blev udsat for "moderat fysisk afpresning under forhør".
  • Først var han ven med en præst, der leder en fundamentalistisk kristen organisation i sydstaterne, fordi han gerne ville bevise, at han sagtens kunne gå arm i arm med den yderste højrefløj.
  • Så påstod fornævnte præst, at orkanen Katrina var Guds straf imod de homoseksuelle ægteskaber, og så mente McCain, at han kunne ikke tillade sig at blive set i selskab med sådan nogle sindsyge religiøse tosser.
  • Først fik han rigtig mange penge af Hilton-familien til hans kampagne.
  • Så sagde han, at Barack Obama havde en lighed med Paris Hilton, og så blev Hilton-familien sure, fordi Paris trods alt ikke bruger så meget tid i solcenter.
  • Først sagde han, at han ikke have tænkt sig at bruge mudderkastning og sladder imod Barack Obama, for den slags var "uærligt".
  • Så så han, at han var bagud i meningsmålingerne, og derefter gjorde han alt for at bevise, at Obama er en islamistisk junkie der er medlem af De Sorte Pantere og desuden er bedste ven med Osama bin Laden.

Se også[redigér]