Jehovas Vidner

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Jeg husker tydeligt at jeg endelig forbarmede mig over dem, inviterede dem ind i dagligstuen og gik ud og satte kaffe over. Og da jeg så kommer tilbage til dem og spørger hvad de vil, så aner de det ikke, da de aldrig er kommet så langt før"

~ Ketty Jensen, Hvidovre


"I Rusland smækker Jehovas Vidner døren i hovedet på dig!"

~ Russisk omvendelse om Jehovas vidne


"Så er man liiige ved at joine deres klan, også får man at vide at blow jobs er forbudt..."

~ Næsten-omvendt Gamer om Jehovas Vidner


"Dén advokat vil jeg sgu også have!"

~ Stikker-Troels om Jehova


"SÅ mange Vidner!? Fuck mand, jeg har kun ét..."

~ Pusher-Steffen om Jehovas Vidner


En klar vinderkonstellation hos Jehovas Vidner. Mor og barn som missionærer.
Rigssale er som regel meget indbydende og festligt udsmykket til modtagelse af nye proselytter.

Jehovas Vidner (Udenlandsk: YHWHS WTNSSS) er en terrorist-organisation internationalt anerkendt organisation som vil have afskaffet Bibelen og indført Koranen som lovtekst. De er en forening af folk der gerne vil redde dig fra alt hvad der er ubehageligt, uønsket og belastende, og det er noget medlemmerne gør med glæde.

Vigtige oplysninger og advarsler[redigér]

Flere har opdaget at vores samfund er blevet infiltreret af Jehovas Vidner. Én af fremgangsmåderne er at skabe en kunstig identitet. Herved kan Jehovas Vidner samle oplysninger om almindelige, retskafne danskere. Metoden er at bruge Vidnernes døtre som våben. De iklædes tøj, så de fremstår som hende den lækre fra parallelklassen. Men pas på! Som alle de andre af samme art, er det ren narrefisse! De vil kun snakke og du kommer aldrig længere end at holde i hånd med dem. Men de er tit vanvittig kønne, du skal bare afholde dig fra at fjerne deres makeup og eventuelle bh-indlæg.

Foreningens formål[redigér]

Dette er en smule uklart eftersom medlemmerne ofte forveksles med hjemløse når de med et blad i hånden ringer på døren. Tidligere medlemmer beretter om en plan om at hjælpe alle ikke-medlemmer ind i klubben, så man ikke er på spanden ved 'Harmaggeddon' (stumt H), som muligvis er et PS1-spil om Bruce Willis. Afhopperne taler ligeledes om et 'Nyt Jerusalem', som dog ikke uddybes nærmere end et indbyggertal på ca. 144.000 - hvor mange af disse der er palæstinensere oplyses ikke.

Historie[redigér]

Oprindelse og etablering[redigér]

Det første Jehovas Vidne var en ateist, ved navn Albert Lipsich, som ville demonstrere mod nazi-tyskerne, ved at banke på folks døre, og med en billig kopi i hånden af det ældgamle testamente tale om teologi, som mildest talt ikke er sundt for nazister, da de får moralske skrupler og dør til sidst skruppeldøden.
Da folk så at nazisterne virkelig døde af skrupler og bondeanger medførte det at flere og flere mennesker ansøgte om medlemsskab."Lipsich Tür-Knockers" var etableret og blev også kaldt for en dørbasker-succes, da nazismen helt forsvandt, fordi den blev forbudt.

Propaganda-succes[redigér]

I slutningen af halvtredserne viste det sig at ideen var en kommerciel succes og for at fejre det skiftede terror-organisationen navn til Jehovas Vidner i stedet for Lipsich Tür-Knockers. De blev ved med at bankenormale menneskers døre, men de indså hurtigt at det var nemmere at overtale unormale mennesker til at joine terror-organisationen.

Badet, der symboliserer indtrædelsen i organissationen tiltrækker hjemløse, der ser en chance for et gratis varmt bad med efterfølgende mad.

Vendepunktet[redigér]

I 1973 skete et vendepunkt. VI FIK NOK! Fra hvert gadehjørne blev dommedagsprofetier udbasuneret gennem bladene Vagtstormet og Gå i seng. Så gik de normale mennesker agurk. De havde fået svært ved at gennemskue, hvad terrororganisationen egentlig gik ud på. En række af spørgsmål, fra normale mennesker, opstod.

Rækken af spørgsmål fra normale mennesker[redigér]

 • Hvad er det egentlig de vil have os til at vide?
 • Hvad siger de egentlig når de kommer til vore døre?
 • Er de en slags religiøs gruppe?
 • Er de hævngerrige levninger fra det ældgamle testamente?
 • Er de blot hævngerrrige terrorister?
 • Får de nogen sinde skader i deres fingre af at ringe på døre dag ud og dag ind?

De fleste mennesker vil sige nr. 4 nr. 2.

Modstandsbevægelser[redigér]

Mange større organisationer har prøvet at stoppe dem, ved at anbringe dørmåtte-bomber, der så sprang når den karakteriske bankelyd på døren indtraf. Desværre røg der en del stævningsmænd på den konto, så dørmåtte-bomber blev forbudt. Der spekuleres stadig i at udvikle teknikker, der kan standse denne trussel for samfundet. men nu til dags sætter man bare sit organ/blod-donor klistermærke op på døren.

Metoder[redigér]

Medlidenhed??? Faktisk vides det ikke hvad de gør, udover det kendte faktum at der udleveres gratis propaganda. Hvad der står i medlemsbladet, ('Fyrtårnet' hedder det vist nok) vides heller ikke. Gamblingsider på nettet giver 20/1 for alle bud udover reklamer for frækt undertøj. Man ved også, at medlemmerne går i flok, enten som unge, midaldrende eller gamle, men om denne fordeling er et cover up vides heller ikke.

Medlemmer[redigér]

Antropologerne véd med 100% garanti, at det er mennesker af begge køn som er medlemmer. Man er også nogenlunde sikre på, at de fordeler sig i alderen 18-70 år. Hvad der ligger udenfor kategorien vides ikke.

Afhoppere er et kapitel for sig: det menes at dreje sig om storrygende, alkoholiserede, stofmisbrugende mænd med hang til oralsex, men mange forskere anfægter dette og hævder, at der er næsten ligeså mange årsager som der er afhoppere.

Optagelseskrav[redigér]

 • Du må ikke være medlem i forvejen.
 • Du må ikke holde jul, påske, pinse og J-dag.
 • Du må ikke længere fejre fødselsdag.
 • Du må ikke dyrke oral eller analsex.
 • Du SKAL være velklædt.
 • Du SKAL være høflig.
 • Du SKAL være venlig.
 • Du SKAL elske din næste, selv din trælse underbo der slikker fugleedderkopper i skridtet.

Fremtidsudsigter for organisationen[redigér]

Jehovas vidner spår ikke sig selv en holdbar fremtid da de faktisk selv definerer jordens undergang på forhånd og det bliver 1878 1914 1915 1918 1925 1975 2001 2010 2012 der regnet på.

Hvis du vil vide mere[redigér]

 • Så find det nærmeste gadehjørne hvor der står én med et blad i hånden (Hvis det er "Hus forbi"-sælger får du også mere at vide)

Sådan slipper du af med dem[redigér]

Denne metode er afprøvet, men forudsætter at sammensætningen af de to Jehovas Vidner der besøger dig, er fx en mor/far/tante/onkel og en ung pige. Det væsentlige er, at den ene part er ung, og gerne køn (hvis du nu skulle blive heldig!) Når de har ringet på og du lukker op, vil de spørge om du vil snakke om blah, bla blah. Du siger: "Den søde unge pige må gerne, og jeg snakker også gerne lidt med hende, hvis jeg får lidt mis i bytte". Så vil du enten slippe af med dem begge, eller den gamle. Hvis den unge bliver tilbage, så tillykke med din næste kæreste.

Hvis man kan se at det er dem gennem dørspionen: Smid tøjet og åbn døren nøgen. Sig at du har travlt lige nu, men gerne vil have deres blad, og at du selv kontakter dem hvis det er interessant. Bladet kan bruges til optænding i kakkelovnen.