Japan

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Japans befolkning er meget små og tykke

down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små nuttede risgnaskere børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem, der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
あなたのお母さんと妹をファック。

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine handlinger!!! Jap.jpg JAPJapan
Japanese flag1.gif Intet
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Japan. Vi lav' fin bil til dig!
Nationalmelodi: Solen er så Rød, mor!
Gruppebillede
Hovedstad Konohagakure
Største by Tokyo Hotel
Officielle sprog Japansk og engelsk med en sjov,sjov, sjov accent, og en smule prøjsisk
Regeringsform
Hokage
Kapitalisme
Den 5. Hokage (En vatpik)
Uafhængigt fra Alaska
• Erklæret
• Accepteret
1373
2. maj
18. januar
Nationalhelt(e) Jarl Friis Mikkelsen, Godzilla, Naruto, Quark
Valuta Ris i store mængder
Religion Animeisme og Manganasme og Otakusme.
 Befolkning  Alt for mange
 Areal  702.987.689 km²
 Befolkningstæthed  I flere demografiske lag
 Etniske grupper  28% japanere, 65% risbønder og 27% tåbelige tegneserieskrivere.
 Største Eksportvarer  Elektronik, biler og åndssvage tegneserier, billig arbejdskraft, Sake, Pokémon og Fugu pindsvinefisk
 Største Importvarer  Småkager, popmusik og alkohol.
 Nationaldyr Den ni-hovede ræv
 Nationalsport  Hairy Asians
 Åbningstider  Altid
 Internetadresse  www.wonderfuljapan_
visituspleasethankyou.com


30px-Cquote1 svg.png Aahh kamisama! Watashi no atama ni ono ga arimasu! 30px-Cquote2 svg.png
"Åh Gud! Jeg har en økse i hovedet" på japansk[1]


Japan er et østasiatisk land, der ligger vest for Kina. Japserne minder ekstremt meget om kineserne, hvilket de dog selv meget nødigt indrømmer. De er kendt for deres elektroniske apparater og deres, i forhold til de vestlige lande, meget tolerante forhold til kolossalt fede mænd, der angriber hinanden.[2] De producerer desuden et sindssygt højt antal irriterende tegnefilm og tegneserier, som de på lumsk vis[3] sælger til overpris i Vesten.


Kendetegn[redigér]

I Danmark, kan japanerne kendes på (og dermed skelnes fra kinesere) ved, at de altid går med det sidste nye og bedste kamera, kun handler i de allerdyreste butikker og smiler til alle. ALLE!!![4]

Den kæmpe velstand og vækst, som Japan har oplevet især i 80'erne, har gjort, at den almindelige japanske familie sidder samlet hver dag, for at følge Beverly Hills 90210 med det formål at finde ud af, hvordan de rige mennesker i Vesten lever. Derfor ser man også, at traditionelle japanske navne må vige for navne såsom Luke, Donna, Kelly og Brandon, i et forsøg på at opnå, at japanske børn får lov at komme på japansk high-school.

Øboere[redigér]

Japanere er øboere. Dvs. som ærlig, anstændig japaner er du nødt til én gang om ugen at stille i ø-rådet for at stemme en landsmand ud, hvorefter denne ulykkelige landsmand så skal begå hara-kiri. Denne konstante trussel gør japanerne til et levende folkefærd, som hele tiden render rundt på golfbaner, for at skabe alliancer med tv-seerne og triade-herskerne, som så har de afgørende stemmer i ø-rådet, hvis der stemme-lighed. Derfor foregår der en masse hilsen, skraben og bukken.

De to største øer Hokkaido og Honshu havde samlet 6.000 tilfælde af hari-kiri i 2007 på trods af, at denne rituelle selvmordsform blev forbudt ved lov i starten af 1400-tallet.

Polo[redigér]

Undertiden mødes disse øer dog til fredelig kappestrid i den nye modesport polo. Den japanske polo-turnering er snart den største i verden overhovedet, og adskillige arbejdsløse briter har fundet en ny tilværelse i Japan som polo-trænere, bare fordi de taler engelsk uden accent.

Sushi-barer[redigér]

I Japan findes der lige så mange sushi-barer som McDonalds'er og Starbucks-caféer. Det kan man jo sige er godt, men det er kun sushien som er japansk. Tanken om at få serveret sushi i et bar-miljø er også importeret fra Vesten - tidligere var sushi et rituelt måltid, som indtoges på rismåtter i hellige pagoder. Nu sidder man og drikker sake og spiser fisk med tang,[5] mens Baywatch drøner løs på fjernsynet i baggrunden.Japanere er desuden kendte for at spise ualmindelig meget sushi og tacos.

Forhold til USA og andre lande[redigér]

Man skulle umildelbart tro, at Japan aldrig rigtig fik kommet sig over, at USA bombede dem sønder og sammen[8] under 2. verdenskrig. Men i modsætning til os danskere, der stadig stadig råber op om besættelsestiden, når vi synes at naboen i syd bliver lidt for stor i kæften, har japanerne takket være deres til tider ret ulogiske psykologi, accepteret USA som deres elskede og almægtige storebror, samt de legetøjs- og sliktyverier, der nu en gang naturligt følger med i en sådan relation mellem "brødre".

Takket være japanernes manglende kendskab til omverdenen, tror de, at alle hvide mennesker, der taler engelsk, er amerikanere. Dette kan udnyttes på det groveste, da japanerne tror, at alle amerikanere bærer atomvåben, og derfor tilbyder dem hvad som helst for at undgå, at de bliver irriterede og kommer til at lave små uheld. Alle andre personer kan dog forvente lodret ignorering, ubehagelig nedstirren, udbredt diskriminering eller filettering med samuraisværd.

Kultur[redigér]

Lederne af Nintendo præsenterer Nintendo DS.
Japanere er generelt ikke glade for udlændinge. Således kan man på mange havne knejper i Kobe se skilte som meget pædagogisk forklarer "Japansese only". Har man lyst til at møde en af de lokale yamaha knallert rockere i fuld vigør skal man blot ignorere dette skilt.

Nutidig japansk populærkultur er påvirket af deres tidligere gennemtævning af amerikanerne, blandet med deres konstante pessimisme og tilsat en snert af arbejdsrelateret depression. Reslutatet består derfor af 5 hovedpunkter: Dommedag, Mærkeligt hår, Ulækker musik, videospil, og voldtægt udført på/af blæksprutter. Alt sammen produceret for hvad der svarer til ca. 50 danske kroner. De snedige japanere fandt dog ud, at hvis de propper det hele ned i bøger og DVD'er, kan de få produktionsprisen 20 gange igen.

Samurai-mytologien[redigér]

Japan havde i middelalderen også en meget stærk, men stofpåvirket karatetræner, som blev kaldet Yoshi Hoshino.[9] Han flyttede derfor[10] væk fra Japan, efter at være blevet røvpulet af de største mestre.[11] I dag henslæber han sit miserable liv som plejehjemsleder og kattemor et sted i det forladte, delvist fiktive land Fyn.

Liste over de bedste Japanske Manga-Geishaer

Japans yndlingsret er ris

Grøn te og noter[redigér]

===绿茶和注意事项==[12]

<references>Se også[redigér]

 1. 哦,我的上帝!我有一把斧子在我的头上!
 2. Og roder i hinandens lændeklæder
 3. Det er en kendt sag, at japanere uden blusel er parat til at anvende markedsøkonomiske principper, hvis deres kejser befaler det
 4. De har genetisk programmeret deres turist-avatarer om, at smil er den eneste socialt acceptable reaktion på alt!
 5. Den japanske ækvivalent til den danske stenalderkost og ligesom denne totalt uspiselig!
 6. De japanske samuraier
 7. Ja, selvfølgelig ved vi godt, at du er her, og vi har måske ikke logget din aktivitet på internettet ... eller har vi?
 8. Et udtryk fra de gode gamle dage
 9. 彼は、脂肪と怠惰だった!
 10. Han hadede virkelig, virkelig meget at blive kaldt "fede" og andre øgenavne
 11. Størst i omkreds ved roden
 12. これはひどい中国です!