Intet

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
30px-Cquote1 svg.png
30px-Cquote2 svg.png
  om  


INTET ligger ved den lille danske by Frederiksdal, nær ved Silkeborg (56 13 34.69N 009 24 41.09E). Det siges at byen er så lille fordi størstedelen af den er forsvundet ind i punktet INTET. INTET er desuden en del af vejene N873 og T55. Tæt beslægtet med INTET er RIKSU.

Tæt på findes "Hvis du virkelig ønsker at zoome ud" Revl som er en del af Revl og krat.


Revl og krat er en del af Vinderslev-Gråmose-Kragelund trekanten med Revl på nordvestlig linie med Gråmose og Vinderslev. Dette er officielt det længste du kan komme i udkantsdanmark..!

I et desperat forsøg på at komme ud af intet har gårdejer Carl Ginnerup fået grusvejen døbt Charlottenlundvej. Det er så som så om det er lykkedes!

Carl bor i nærheden af Harry hvis du orker at vide det. Kør ud af Tøndborgvej ved Pederstrup!

Hvis du læser dette i trekant området så er der bare overlevelse der gælder. Søg efter asfalt og hold hovedet koldt. Søg efter mobildækning og tegn på liv. Held og lykke!

Danmark[redigér]

Bortset fra de overbefolkede statsbetalte storbyer er der mange steder i Danmark vi kan finde fred og ro. Det er ulovligt at sove i telt i lorteland men det skider vi jo på da vi har de fineste steder at bryde loven. Regler til at sove ude i Danmark: Hav telt, sovepose, kogegrej, en lille parfume og en pils. Gå til nærmeste gård og spørg efter ham der ejer skoven. Bank på og spørg efter fruen i huset. Når frue og husbond står sammen i døren (dette er vigtigt da husbond ellers kan misforstå situationen og du bliver gennempryglet) giver du FØRST pilsneren til husbond og derefter parfume til fruen mens du spørger efter muligheden for at slå telt op nede ved Maren.

Hvis du ikke er særdeles nøje og forsigtig vil husbond tro at du vil have hans kone og du bliver lemlæstet.

På vejen ned på engen der Maren står drøvtygger.... Der er det vigtigt at se husbond i øjnene hele tiden. Misser du blikket bliver du lemlæstet. Der er bare fordi du kom med pils og at fruen fik duft at du ikke er lemlæstet!

Husbond vil da sige at hvis der sker noget med Maren og hendes mælkeudbytte... Da vil ingen læge kunne se forskellen på dine øjenlåg og dine testikler. Det betyder at du vil sidde hele natten og holde øje med Maren....! Derfor er der ingen der gider at campere i det fri i Danmark!

Set fra UFO[redigér]

{{#display_point: |centre=56.252506, 9.423523 |zoom=15 |type=hybrid |controls=type }}