Illuminati

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Den trætte bestemmerøvs-wannabe, der startede hele Illuminati-affæren i 1776


Engang i det Herrens år 1776 blev en bestemmerøvs-wannabe, der var efterkommer af Machiavelli og forfar til Thomas Alva Edison, så træt af kun at være wannabe-bestemmerøv, at han satte sig ned, på sin flade popo, og overvejede situationen nøje. Tre timer efter han satte sig blev han ramt af en gnist, fra sin persiske olielampe, hvorved hans tøj brød i Alm. Brand. Derved indså han at hændelsen var et guddommeligt tegn fra oven. Oplysning var præcis, hvad der skulle til for at få verdensherredømmet. Ordet illuminati var opfundet.

Den svære opstart[redigér]

Det er altid svært at starte en ny trend op, og det var meget sværere i oplysningstiden, thi Facebook, Myspace og de andre digitale fluefanger-metoder var endnu ikke opfundet endsige på tegnebrættet. Desuden var mange folk dengang ydermere analfabeter og kunne altså ikke læse de budskaber, den oplyste illuminati-stifter slog op på offentlige toiletter og Grafitti på rådhuspladsen, og andre steder, hvor det gav mening at opslå propaganda.

Vendepunktet[redigér]

I USA, hvor man havde nedkæmpet nogle af de indfødte, og gjort dem til venner af ildvandet, kunne man godt få øje på det smarte i Illuminati-projektet, så landsfædrene gjorde hele projekt USA til iIlluminati-land. De tæmmede indfødte stjal Geronimo's knogler e brugte knoglerne som frimurer-skeer, til at bygge Skull And Bones klubhuset, der fik ny base eller hjemsted på The Tomb, Yale University.

Det danske bidrag[redigér]

I 1891 joinede AC. Ilduminati de utilfredse wannabe-bestemmerøves klub og lavede en dansk udgave, der blot kaldtes Ilduminati. Den danske model var levedygtig og eksisterer stadig, midt i hjertet af København. Her lokkes mange danske ofre dagligt lokkes i fordærv via forbrug, der er Illuminatis bedste våben.

Her i den seneste tid er Røvslikker-klubben, fået nye danske medlemmer. De sidste ti år er der 200 Danskere der er joinet i Røvslikker klubben. Mange af det er Lady gaga eller Rihanna fans. Men af kendte ansiger har vi: BS, Bjarne Riis, Sys bjerre, Kronprins parrets Tvillinger, Pia K, Bubber, Anders Fjog. Og en masse andre Wannabe Tupac Mennesker. Hvis man kan kalde dem for mennesker

Det tyske bidrag[redigér]

I Tyskland hændte det at en hel masse syntes at det var en fantastisk ide at gå efter verdensherredømmet og et nationalistparti, der udelukkende bestod af illuminati-gruppemedlemmer blev dannet. Alle medlememrne bar fine kasketter med Skulls And Bones emblemer, ligesom alle medlemmer havde problemer med en strittende arm. Den tyske fraktion af Illuminati dannedes kort tid efter en Alm. Brand var opstået i Rigsdagsbygningen i Berlin. Det tyske bidrag blev ikke vel modtaget af omverdenen. Man brød sig ikke om de prangende kasketters design og nedkæmpede den tyske organisation totalt.

Situationen lige nu[redigér]

Efter internettet blev en realitet har Illuminati-rosset alligevel overtaget verdensherredømmet på trods af modstanden mod foretagenet. Alle mennesker sidder, på deres flade bagdel, og surfer, hvorved Machiavellis tese, del og hersk, kommer til udtryk i at folk er spredt for alle vinde online og ingen kan finde ud af at samle sig om noget som helst. Fænomenet kalder man for oplysthed, Ilumminati.

Kendte danske Illuminati-tilhængere[redigér]