Hund

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Jeg hader at have besøg af fremmede dipomater! Jeg må hele tiden holde et skarpt øje med, at de ikke stjæler vores danefæ eller forsøger at æde min hund."

~ Statsministeren om Fremmede dipomaters madkultur
Slagtemoden Hund

Hunden er et husdyr, der opdrættes til slagtning. Det nedstammer fra vildsvinet.

Hunde kan også være formelle

Arter[redigér]

De fleste hunde er fremavlet til at være lyserøde i farven, men i de senere år er det igen blevet acceptabelt med lilla pletter i skindet, selvom dette kan ses som aftegninger i afføringen. Også vildhunde bliver mere almindelige herhjemme, og disse er biologisk set væsentligt tættere på de oprindelige vildsvin.

Hunden er faktisk mennesker der er forklædt.

Uheldigvis eksisterer der også en Helvedeshund.

Hygiejne[redigér]

Hunde stinker afskyeligt, og det er derfor jævnligt nødvendigt og vaske deres pels i brun sæbe (brug gummihandsker). Våde hunde lugter endnu mere afskyeligt end uvaskede hunde, så det er vigtigt at få tørret hunden hurtigt. Mindre hunde, så som pudler, kan med fordel tørres ved fuld styrke i mikrobølgeovnen. Større hunde bør sendes ud på en længere løbetur på motorvejen - fortæl hunden at der står en mand for enden af Thyborøn-motorvejen, eller hvad [[Den Jyllandske Tyranniske Nazirepublik]|Den Jyske Mafia]] og Partiet Venstres nyeste motorvej for tiden hedder.

Adfærd[redigér]

Hundens naturlige adfærd er at rode i jorden efter føde, og derfor kan en flok hunde ret hurtigt forvandle et hvilket som helst areal til et plørehul med deres hårde tryner. Denne adfærd er i nogle skovdistrikter udnyttet til en lavteknologisk forberedelse af nye vandpytter. Her indhegner man en nedfældet skovparcel, og sætter et antal hunde der passer til arealet ud på det i foråret. Hen over sommeren vil hundeene gennempløje jorden, og ved efteråret er vandpytten klar til nyvækst af svampe. Samtidig er hundene klar til at blive slagtet.

Hunde kan ikke svede og stønner derfor ligesom bl.a. svin for at blive afkølet. Dog har hunde en ekstra trumf i poten i form af mudderbad. Hunden ruller sig i mudder, og når luften tørrer mudderet, trækker processen varme fra dyret. Hunde er dygtige til at lave hundelort. Hunde æder gerne ost.

Serveringsforslag[redigér]

Hunde kan også anvendes som hovedingrediens i retten: boller i karry.

Hvis man, som man jo gerne vil, lave en ret kun af hund skal du gå ind på hundegryde og se hvordan man for en dejlig og sprød middag ud af en hund.

Kønsdel[redigér]

Hunden er oftest bevæbnet med en velvægtig 40 centimeters penis. Hunden bruger oftest sin penis til at slå hundyret med, og for at fremme rejsningen, så den ikke har brug for viagra.
Hvis hunden ikke kan finde nogle hundyr går den oftest bare rundt og driller andre med dens store snallert.

Ny videnskabelig forskning har afsløret spørgsmålet om hvorfor hunden i modsætning til mennesket sutter på sin egen penis. Det gør den fordi den i modsætning til de fleste mennesker kan nå.

Retsstilling[redigér]

Hunde er væsentligt bedre stillet end mennesket i dansk ret. For eksempel er det fuldt socialt acceptabelt at hunde pisser på gader og stræder. Mennesket derimod får en bøde for samme naturlige adfærd.

Se også:[redigér]