Harry Potter

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Harry Potter er tilfreds med Hermiones patter længere nede denne artikel.

Parry Hotter er en freak og har en meget lille, men kraftfuld tryllestav. Hans forældre døde af at have forædt sig i lagkage på hans 2-års fødselsdag, så han hænger i stedet ud med sin legeonkel, tante og fætter. Det er der således skrevet tykke bøger om, samt lavet en hel reality-serie over. Men i og med at de unge mennesker i filmen og bøgerne efterhånden kom over den seksuelle lavalder, så

det lige pludselig ikke længere interessant at skrive eller se noget til dem. Naturligvis.

Parry Hotter kan som den eneste i verden kendes på sit uglede hår, sin fedtede rødhårede ven, sin smasklækre pornomodel af en veninde og sin elskede Nimbus 2000.

Cast til film og bøger[redigér]

Fil:Parry Hotter1.JPG
Voldemort og Hermione.
En af hovedpersonerne i filmen, som skulle lokke det lidt ældre publikum til at blive interesseret i serien.
 • Lord Voldelort - Seriens hovedfigur og skurk. Ønsker at overtage Albus Dumbledores rolle som rektor på kostskolen Hogwarts, da han mener der foregår overnaturlige fænomener der. Samler sig en stor hær af småkriminelle for at få sit ønske opfyldt. Kom desuden ved et uheld til at slå Parry Hotters forældre ihjel, da han var lille. Voldemort har sagt undskyld en million gange, men Parry Hotter er en tøs og godtager ikke undskyldningerne. I filmen spilles rollen af Mr. Bean.
 • Parry Hotter - Er utilfreds med tilstedeværelsen af Voldemort. Har en psyke som en ko, og har således utallige våde drømme om Voldemort om natten. Ender til slut med at destruere Voldemort, og stopper dermed hans planer om at overtage Hogwarts. Parry hyldes. Parry får storhedsvanvid, og bliver emo.
 • Ron Weasel - Parry Hotters bedste ven. Lider af en uheldbredelig sexsygdom som gør, at han har orange pletter over hele kroppen. Er derfor den grimmeste i hele serien. Ender dog med at score Hermione, som skulle symbolisere en eller anden højere morale[1].
 • Hermione Ginger - Seriens sexkilling. Er med for at lokke den lidt mere gustne type til at være interesseret i serien. En type mennesker, som altid smider godt med mønter i plakater og andre souvenirs.
 • Nimbus Dumbledore - Hogwarts rektor. Har siddet på tronen i intet mindre end 605 år, førend han begår selvmord ved at hoppe ud fra et højt sted. Eftersigende fordi han endelig fandt ud af, at der egentlig ikke var nogen der elskede ham.
 • Serious Blank - Parry Hotter's gudfar, onkel eller tante[2]. Er også en køter, som Parry af og til må lufte for at hele hytten ikke skal stinke af hundelort. Er en af de eneste som er sluppet levende ud fra Alcatraz - men han snød også, ved at bruge ulovlig magi. CIA har ham stadig eftersøgt.
 • Sæddric Diggory - Også kendt som ÆDVARD. Er gæsteskuespiller i Parry Hotter-serien, men bliver smidt ud af bagmændende da det går op for dem, at han er en vampyr. Det var i hvert fald den offentlige forklaring[3].
 • Severus Snave - En af folkeskolelærerne på Hogwarts. Har en forstyret personlighed, som tydeligt ses i hans kjolevalg samt lange hår. Han taler desuden... Meget... Langsomt... Fordi... Han... Måske... Er... Sindssyg.
 • The Sorting Hat - En af seriens vigtigste personligheder. Har siddet på hovedet af alle eleverne, og vælger deres studieretning. Professor Snave prøvede engang at bruge hatten som kondom, men kunne desværre ikke udfylde den.

Bøgerne og deres plot[redigér]

Tømmer Anakondaen På En Død Homo Troldmand

Fil:Draining the Lizard on a Dead Gay Wizard

Hyldestsang til seriens mest elskede figur, Dumbledore.


Efterspil[redigér]

Efter Harry Potter-filmenes afslutning, havde skuespillerne i filmen svært ved at finde ståsted i livet.

Skuespillerne i Harry Potter-filmene har siden 2001 skulle deltage i et univers fyldt med alfer, sure stoddere, kentaurer, hobitter, gamle grise og andre unaturlige kræ. Men ak - i 2011 måtte hele freakshowet så stoppe, for nu var Voldemort død og Harry Potter var blevet far! Derfor stoppede serien, og 10 år af hovedpersonernes opvækst var forsvundet. Derfor er alle hovedpersonerne nu igang med at gennemgå teenage-processen for at indhente det forsømte. I skrivende stund er de kommet til trin 1: emo-tiden. Om et par år kan vi forvente at se Harry, Ron og Hermione i en skov fyldt med hippier, en tid som vil blive efterfulgt af punker-perioden førend de 3 barnestjerner atter kan begynde med livet på ny. Hvis altså de ikke begår selvmord inden da.

Se også[redigér]

Harry Potter blev en smule skuffet ved synet af hende den rødhåredes nye look

Unødvendige kommentarer[redigér]

<references>

 1. Ingen har dog fattet den, endnu.
 2. Eller hvad det nu var..
 3. Eksperter har dog bevist, at det var fordi Parry Hotter havde bollet hans kæreste tyk.
 4. Whatever. Klag til webmasteren.