HTX, Milnersvej, Hillerød

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
"HTX" står i Hillerød for Hvilken Teknisk Eksamen?

HTX, Milnersvej, Hillerød er en teknisk skole hvor man som på alle andre, lignende læreanstalter i Danmark, uddanner håndværkere til forskellige ting. Som navnet på google antyder, har ingen i skolens ledelse dog endnu opdaget, at "HTX" ikke er en forkortelse der normalt forbindes med håndværkere, og at ordet Gymnasium heller ikke just er et ord for kommende blikkenslagere.

De indfødte[redigér]

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Erhvervsskolen Nordsjælland.

Hillerød er så heldige at have en HTX[1] liggende, hvor En eller flere elever har det med at skrive på Spademanns i timerne (ikke når der holdes LAN (hvor de ikke laver andet end at læse Hitlers populære bog "Mein Kampf"[2].), som nogen gange kan blive til vandalismefest mod diverse Wikier). HTX-eleverne er både kendt for deres kreativitet og selvironi* (da vi ikke er særligt kreative, ville vi skrive noget med ironi efter. Altså, fordi vi ikke er særlig kreative.) , selvom det er almindeligt kendt at HTX'erne har et højere niveau end STX'erne[3] på den anden side af Carlsbergvej.

På HTX bliver der fejret warmawednesday hos den tæt beliggende kebabhus Bosphorus Sports Café & Kebab. Det er særdeles populært, desværre bliver Bosphorus Sports Café & Kebab nogle gange overtaget af STX-peasents, hvilket får nogle HTX-elever til at græde.

Se også[redigér]

Noter[redigér]

  1. Igen: skolens egen hjemmeside siger altså at det er en Erhvervsskole.
  2. Med deres manglende kendskab til forkortelser, er det overraskende at de kan læse
  3. Går de også på en skole der normalt uddanner bagere og appelsinbødkere?