H.C. Andersen

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
En pueril, kvindagtig Balletdanseur
Når enden er god, så er det Bettie Page[1]

"Det var en løierlig Concert. Smaa sorte Nisser, med Lygtemand på Huen, dandsede rundt i Salen."

~ H.C. Andersen om Alkoholens Lyksaligheder


H.C.Andersen er verdenskendt i venstrehåndsmasturbatørkredse. Her afbilledet i en hyggestund

"Vil nu deres keiserlige Majestæt allernaadigst behage at tage deres Klæder af"

~ H.C. Andersen om Napoleon


"At reise err at leve"

~ H.C. Andersen om Thailand


"En reisning err at leve"

~ H.C. Andersen om sine seksuelle lyster


"Naar enden ere god, ere Alting godt"

~ H.C. Andersen om Hende den lækre fra parallelklassen


"Hans bedste er nok historien om Hans og Grete"

~ William Shakespeare


Der var engang en Forfatter der hed H.C. Andersen. H. C. Andersen (1805- ), som ikke skal[2] forveksles med den langt mere berømte og crêmefyldte HF-Andersen, er Danmarks ældste nulevende Forfatter. Han er Ekspert i Æventyr, der altid ender godt,[3] og så klipper han smaa Billeder ud af Køkkenrulle og Pizzadej.

Rejselivet[redigér]

Hansi har hele sit Liv turneret rundt hos rige Mennesker, der overkom at give ham Husly, som et Responsum paa, at HC sørgede for at deres uvorne Afkom faldt i Søvn saa hurtigt som muligt. Det var derfor hans Motto var: "At rejse er at overleveÆventyrklasse"

Bøger fundet[redigér]

Man er ikke helt sikker på, hvad det er, han har skrevet, men man har dog fundet en Store Bunke Bøger med hans Navn inscriperet derpaa. H.C Andersen var fattig og sov på gaden, han havde lavet et skilt hvor der stod "er ikke død".

Kærlighedslivet[redigér]

H.C. blev aldrig gift, men havde affærer med både Pjerrot, sin Knortekæp, Bubber og forfatterinden Jane Aamund,[4] med hvem han fik en analt-retentiv søn. Han afbrød samlejet forholdet med Jane Aamund og efterlod hende i verdens røvhul sammen med Junior. Årsagen dertil var, at Jane Aamund, mens hun skrev romanen "Klinkevals" havde ladet sig inspirere lidt for kraftigt af H.C.'s mindre kendte roman "Klunkedans".

Nervøest Gemyt[redigér]

H.C. Andersen er og var desuden en af Danmarks mest berømte Venstrehaandsmasturbationister. En Aarsag er maaske, at han var glad i Damer, men ligesaa som Stewie, magede han daarligt at befinde sig i "fruentimmerligt Nærvær".

H.C. Andersens livs eventyr[redigér]

Hansi C. Andersen blev født i Odense, voksede op i Odense, boede i Odense, hvor han ofte gik tur i parken, og han døde sågar i Odense! Det var derfor helt naturligt at HCAndersen blev begravet i København.[5]

Eventyr, skrevet af H. C. Andersen:[redigér]

Trivia om H.C.[redigér]

  • H.C. Andersen var kongen af lolland, der dog blev forbyttet ved fødslen og derfor måtte leve med en fattig familie i stedet for et slot. Derfor skrev han rigtig meget om slotte og prinsesser, dette blev dog af de fleste blot opfattet som gode historier og udslag af en livlig fantasi.
  • H.C. Andersen er meget kendt i Kina, fordi han skrev manuskriptet til Disneys "Den lille Havfrue", som er på pensum i grundskolen i Kina. Desuden er de (kineserne) overbeviste om, at den Flyvende Kuffert (se nedenfor), er opbevaret i Odense.
  • H.C. Andersen er i Danmark især kendt for historien om "Den Grimme Kælling", der er en social-realistisk kommentar, på det uretfærdige i, at man ikke kan blive fri for at høre på alle de andres pis. (Det er i øvrigt det samme J.P. Sartre udtrykker, når han siger; "Helvede, det er de andre.")
  • H.C. Andersen var desuden en ivrig fodboldspiller, der var langt forud for sin tid (1305-1875), f.eks. opfandt han en kuffert der kunne flyve, jernbanen, Ole Lukøje, lighteren og godnathistorien. Det sidste fordi han var træt af utidige børn, der skreg når de voksne skulle spille poker.

Se også[redigér]

Eventyrlige fodnoter[redigér]

<references>

  1. Tak, Google billedsøgning uden 'parental guidance'
  2. Og ikke æggeskal
  3. Fx den sjove om Moderen, som må give sine Øjne for at få sit døde Barn tilbage. Ad! siger vi. Ad!!!
  4. Katolsk nonne, hvis eneste ambition i livet var at overleve Lise Nørgaard
  5. Nede under statuen mellem Raadhuspladsen og HC Andersens Boulevard