Ginger

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Molly fra Frodes fodnoter hedder i virkeligheden Ginger, og det er måske ikke helt uden grund
Dette billede blev skabt ved at såkaldt 'merge' af 500.000 gingers ansigter

En ginger en en særlig menneskeart, som har rødt hår, fregner, lys hud og blå øjne. De er specielle, fordi de i virkeligheden har noget, de kalder "ginger-magi". Det giver dem evnen til at kontrollere ild. De er ligeledes halv-vampyrer (som unge er de i lære), men de kan ikke forvandle sig til flagermus. De består indeni af ild (ginger-magien) og har ingen sjæl; man kan derfor også se ilden i håret og på huden (som fregner). Når de ikke har nogen sjæl, er det også meget lettere at lege med følelserne. De leger tit sirener og forfører ægte mænd og vatpikke, der kun tænker med pikken, til at give dem penge, laurbærblade, peberkorn, safran og alt det der guf.

Om de der gingere[redigér]

En ginger frygter næsten ingenting (selvom de tit lader som om); der er dog "nigger-varulve", og de farlige "supersugere", som de ikke er særlig glade for, men det er også langt fra de fleste negere, som er nigger-varulve. En ginger frygter normal også sollys i store mængder (noget de har fra vampyrer), fordi det brænder dem langsomt. En ginger kan ikke brænde ved ild, men den kan brænde af strålingen fra ilden, ligesom fra solen. Gingere er langsomme til at gå, og går oftest på en sjov måde.

Mærkedage[redigér]

Ting, de har godt af[redigér]

En ginger kan godt tåle nogen stråling, fx ultraviolet, bluetooth og gammastråling; og de har godt af infrarødt. Gingere kan lide at blive aet på ryggen og nusset på deres røde hår, og over det hele. Og ja: ALLE røde hår...
De bliver stærkere af teknisk stråling, så de spiller eksempelvis meget computer. De spiser stor set alt og har godt af fænomenet mad, men appelsiner, gulerødder, syltede asier og tomater er bedst for dem.

Kendetegn[redigér]

 • RØDT HÅR
*Gigastore briller og nakkebøjle 
 • Overdrevet mange fregner (deraf betegnelsen Menneske-dalmatiner)
 • Har en Minecraft server som kører 24/7
 • BLEG HUD
*Spiser og drikker orange ting, som fx.Ingefær, Appelsinjuice, Appelsiner, Asier, Gulerødder, orange läkeroler med citrussmag og orange ginger pis.

Ginger de putter men Andrew han sutter

 • Tit ses de i baghaver/baggårde med et videokamera i hånden, hvor de oftest er i færd med at fortælle hele verden hvor misforståede de er. (Ifølge mig burde de fortælle verden om hvor misskabte(vanskabte, men miskabte passede bedre ind), de er)

fyforpyffer

 • Skulle den pågældende GINGER bære en taske, vil den sandsynligvis være fyldt med diverse kasketter, jødeguld, paraplyer og adskillige flasker solcreme (MINDST faktor 105)
 • Hvis du ser deres ansigt, så ser de ret ligeglade ud
 • De har en youtube profil. (Gerne noget med ordene Cab, Copper og L0L).
 • De går tit under navne som Timmy. Lidt ligesom ham i South Park der kører i kørestol og råber "TIMMY!!"
 • de får altid fisse og pik
 • de mæsker sig i lagkage

Gingers Do Have Souls[redigér]

Der er den seneste tid blevet udsendt påstande om, at disse 'Gingere' rent faktisk er mennesker(eller)- med sjæle. Dette rygte er startet af en halvkvabset britisk ginger, der tilsyneladende er træt af at blive set ned på og blive mobbet i skolen. Han udtrykker en entusiatisk vrede i videoen, i håb om at blive hørt! South Park leverede derefter en hel episode om gingers. Den omhandlede frygten for disse 'skabninger' og gav trang til at udrydde dem. Dog kan Professor Michael Ginger 'Jeg Er Død - Eller Ikke Rigtigt, Jeg Gemmer Mig Bare' Jackson FASTSLÅ én gang for alle: GINGERS DO NOT HAVE A SOUL!

DERUDOVER MÅ VI MINDE ALLE OM: Vi ved alle at Harry Potter filmene er minimalistisk urealistiske i sig selv, men det der VIRKELIG tager dem til 'a whole new level' er den 'kære' Ronald Weasley! En ginger, mine damer og herrer, med to venner?! Dette er dybt urealistisk - husk det! Dette kan ganske enkelt ikke lade sig gøre!

Gingere hedder tit navne som "Kennie" eller lignende med K, N, S, eller T. mens efternavne opkaldt efter årstider eller vejrfænomener (Fx storm, sommer osv.) også ses tit hos gingere.


11. Kald dem kun ginger på lang afstand, ellers risikerer du at blive dræbt på stedet af en rasende ginger!

12.Ringe til en professionel gingerfanger

Berømte Gingers[redigér]

Gingers Svagheder[redigér]

Skulle du gud forbyde det støde på en ginger her nogen tips og tricks du kan anvende

1. Inviterer den til et socialt event, da det sandsynligvis er første gang det er sket for den vil den bryde i brand , smelte og der efter vende tilbage til helvede.

2. Hvis de ikke forsvinder p.g.a solen, Så hak dem og kom dem i te. De smager godt. Mmh ingefærte...

3. giv dem et svært spørsmål og de flyver op til solen (hvor de kommer fra)

Se Også[redigér]