Sindssyg

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
(Omdirigeret fra Gal)
Spring til navigation Spring til søgning
Hvis du er sindsyg skal du til doktoren. Afsted med dig NU!!!
30px-Cquote1 svg.png Jeg, er din barndoms gade 30px-Cquote2 svg.png
Tove Ditlevsen - sindssyg


30px-Cquote1 svg.png Åhh åh, I'm an alien, I'm a lille alien, og jeg kan ligge på bordet og sig' muuhh. 30px-Cquote2 svg.png
Sting - sindssyg


Ordet dækker over en mental sygdom, der enten skyldes hjernens dysfunktion eller at den syge er væltet af potten som lille og har pådraget sig et traume. Der er ikke andre muligheder.

Hvis nogen siger, du ikke må være rigtig rask, er det oftest fordi, de mener, du er sindssyg. Den slags venner skal du ikke omgås med; det er bare et godt råd.


Helbredelse[redigér]

Prognoserne er ret gode, da der findes megen medicin, der kan hjælpe. Timian er for eksempel effektivt, hvis det anvendes sammen med tortur, hjernevask og genopdragelse.

Symptomer[redigér]

Det er mig, som ved hvad sindssygdom er for noget! Jeg er det nemlig selv!!!!!!

  • (NB! Læs ikke følgende, medmindre du spiller ukulele! samtidigt! Ellers bliver du smittet!)

Sådan gik det til at jeg blev sindssyg: Jeg havde netop færdiggjort min plan overtagelse om verdensherredømmet, da jeg genoplivede min bedstemor fra de døde, og brugte hende som brevpresser. MUAHAHA! JEG ER ET GENI!! De prøver at give mig elektrochok, men det duer ikke! JEG ER STADIG GENIAL!!! Nå, men hvor kom jeg fra? Jo, jeg havde netop færdiggjort min plan om unddragelse af verdensherredømmet, og den gik ud på følgende: 1) Hvis man fjerner ionerne fra en magnet, får man afviklet al pladetektonik der findes på jorden, hvilket vil resultere i statistisk signifikans på alle Jupiters måner. 2) Ved hjælp af nogen andre magneter bygger jeg en evighedsmaskine, hvilket vil gøre mig til verdens mægtigste mand!! HAHAHA!!! JEG ER GENIAL!!!! Nu skal du høre om dengang, jeg var en lille mus! Jeg boede i et musehul og spiste ost hele dagen! Og gik til bowling... Nu har jeg glemt hvad jeg ville sige med det her. Men det skal understreges, Jeg er ikke sindssyg!!! (ok, nu stod det i kursiv i stedet for, jeg er for sindssyg til at understrege noget) - Jeg er fuldstændig normal! - Og det flammende ildhav skyder op gennem albuen - Mens Julemanden jævnes med jorden i Geneve - Controlleren publicerer uregelmæssige frankeringer - Polkarevnen sprækker - Og jeg skriver ligesom Dan Turell - - - JEG ER GENIAL!!!

I dette øjeblik finder plejepersonalet "jeg" siddende ved en computer som han ulovligt har tiltvunget sig
adgang til. "Jeg" får 500mg Serenase og efter lidt tid fremstammer "jeg"...

Var det finansminister I sagde jeg var?......Nå jeg kan ikke blive siddende her. Jeg skal nå et vigtig møde...