Fanden

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning


"Fandens god artikel"

~ Satan om denne artikel

"Jeg stod op før jeg fik sko på!"

~ Satan om denne artikel

"Det var ligegodt Satans"

~ Fanden om ovenstående citat

"Er der nogen, der har set min pumpestok?"

~ Fanden

"Har du nu smidt den væk igen, din lille møgunge!!!"

~ Gurli om ovenstående citat


Fanden[redigér]

Fanden, som også er kendt under følgende pseudonymer: Djævlen, Satan, Belzebub, Lucifer og Ove Sprogøe (kært barn har mange navne), er en ofte udskældt og i visse egne stærkt frygtet komiker og entertainer, som sjældent forlader sit hjem uden pumpestok.

Hvad han bruger pumpestokken til er det dog de færreste, der ved, men et telefonopkald, sløret som en spørgeskemaundersøgelse fra Gallup, afslørede at der i virkeligheden er tale om en tryllestav lavet ud af samme træ som Lord Voldemorts og Saurons. Denne bruger Fanden til at skabe en masse ting af, som han benytter til at underholde godtfolk med.

For det tilfælde at folk ikke finder nok adspredelse i hans skaberværker, står Fanden også bag en række happenings, spændende fra byldepest over krig til familiefester man bare ikke kan undslå sig fra, og hvor ham den røvirriterende fætter med garanti dukker op.

Som tak for underholdningen plejer folk gerne at portrættere ham på en lodretstående mur i deres hjem, selvom der er mange der mener at dette er noget af en uskik, og at man ikke skal male Fanden på væggen.

Engang blev fanden anholdt for at gå over for gult lys mens han red rundt på sin skilpadde (som også blev fremmanet med hans pumpestok). Om han blev anholdt for at ride på en skilpadde eller om det var fordi han sang halleluja imens er stadig ukendt, men man ved han bestak fængselsvagterne med vodka og derefter flygtede.

Hvad Fanden har skabt[redigér]

Men bemærk venligst at han skulle bruge meget mere end 7 dage.

Det står Fanden også bag[redigér]

Se også[redigér]

Satan