Facebook

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Facebook.
No-one-dislike-button.jpg


Facebook (bedre kendt som fjasbogen,ansigtsbog, fjæsbogen eller fæcesbogen) blev primært lavet af en dansker. Det var fordi han "glemte" hvordan hans ansigt så ud, en direkte oversættelse af facebook bliver det til ansigtsbog. På den side kunne man chatte med andre der også havde et ansigt.

Layout[redigér]

Facebooks layout er så simpelt at selv en tynd hær, og dennes retarderede onkel, kan finde ud af at anvende det. Men det er nok også derfor der fremkommer et ramaskrig, hver gang moderatorerne for sjovs skyld af praktiske årsager vælger at flytte rundt på det.


Efter sigende skulle facebook også blive brugt til at sælge gamle bananer og pudse cykler. Facebook blev lavet af danskeren ved navn Søren Birkemos i år 1537

Formål[redigér]

Både Facebook og de fleste af dens brugere påstår stadig hårdnakket, at siden udelukkende er til sociale formål. Men noget tyder dog på, at der findes nogle mere lyssky formål med Facebook. Folk spekulerer på om det i virkeligheden er et enormt reklamestunt, et phisningværktøj eller et forsøg på at lave et verdensomspændende personregister med overvågning som hovedformål.

Facebook er oprettet af et norsk engelsk firma ved navn fjæsbog, for at de nemmere kan komme af med deres pointe, uden at blive anklaget for "krænkelse af privatlivet-fred"

Formålet ved denne golfkølle-side er, at lokke unge til at spilde deres tid, når de egentlig burde læse til fysik. (gælder i øvrigt også facebook)

Bivirkninger ved Facebook[redigér]

Anders Fogh Rasmussen med Facebook-venner

Fil:Anders Fogh make a speech for his Facebook-friends

denne mand ønsker bare at blive Web 2.0

På trods af at Facebook fremstår som social event har det haft visse bivirkninger på svage personer og afstedkommet forstærkning af visse schizofrene tilstande. De værst medtagne er begyndt at identificere sig med antallet af deres Facebook-venner i stedet for antallet af deres virkelige venner.

Denne mand har inviteret både presse og liberale motionister. Problemet er at manden ikke aner nogetsomhelst om det han står og snakker om. Alt det han ved har han fra sine private spindoktorer.
Heldigvis har han den fordel at hans normale liberale venner ikke er i stand til at løbe mere end ca 50 m.


Links[redigér]

Spademanns Leksikon på Facebook - Fordi vi også vil være med!

Del med vennerne