Emo

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Trisambig poseidon-white.jpg Du ledte i virkeligheden efter Tokio hotel - du ved det bare ikke endnu

"http://img864.imageshack.us/f/19108817516996457911637.jpg/"

~ en hacker om et link


Emo bærer et præg af smagløshed. Dyrk lige det der Livestrong-armbånd.
"Tror du jeg gider at snakke med dig, din taber...

"Jeg ville også skære mig selv i håndleddene, hvis jeg spillede musik lige så elendigt."

~ Oscar Wilde om Emo


"Jeg er ikke emo, jeg barberede bare mine underarme, da barberbladet gled!"

~ En emo om emo


""I wish my lawn was an emo, then it would cut itself""

~ Enlig husmor om emo


Emo er den første dekonstruktivistiske ungdomssubkulturelle event siden punken.
Udtrykket bruges mest om småseje, pivede, opmærksomhedskrævende, frastødende, anderledes teenagere med tendens til at cutte, forsøge at være anderledes, farve sig sorthårede og have ondt af sig selv. Ja, det er s'gu da perverst</ref>.

Emoer kommer som regel fra normale til øvre middelklassehjem beliggende i nabolag med yderst lav til ingen kriminalitet, og har ofte forstående forældre der glimrer ved forkæle dem og give dem en stor personlig frihed. Emoer er dog fuldstændig ligeglade med dette, og bruger alt deres tid på klage over at være undertrykte og være de eneste der har humørsvingninger, når det i virkeligheden er noget alle normale teenagere gennemgår i deres pubertet.

Ordets oprindelse[redigér]

Ordet "emo" er en forkortelse af emotional; altså emotionellemæssige ting og sager.

En emos bekendelser[redigér]

30px-Cquote1 svg.png Kære dagbog. Humør: Ligeglad. Mit liv er som en spiral der går nedad. Jeg havde ikke råd til at gå til koncert med Blod Rød Romance og Kvæl mig Tør. Det stinker, fordi de spiller nogle af mine yndlingssange som; "Dolk Mit Hjerte Fordi Jeg Elsker Dig", "Riv Min Sjæl I Stykker, og selvfølgelig "Dolke-dolk-riv-dolk". Og det hjælper ikke at jeg ikke kunne få mit hår til at sidde på den der svungne flippede måde... Som ham der fyren fra det der band kan.. Nogle dage, du ved.. 30px-Cquote2 svg.png
Emo-kid om Mit Liv<3


30px-Cquote1 svg.png Kære dagbog. Humør: Sort. Talte med en psykolog i dag. Han var fucking ond og hadede mig, ligesom mine forældre. Fuckfjæset tillod sig at sige der ikke var "belæg" for at give mig en eller anden cool diagnose så som: "maniodepressiv tilstand" eller "posttraumatisk stress syndrom". Han sage at jeg var et offer for "gruppepres" og "købetvang" pålagt mig af medier og alt muligt andet (jeg gad ikke høre efter på dette tidspunkt). Hvad fuck tænker han på?! "Gruppepres" og "købetvang" er sgu ikke noget jeg kan sætte på min MySpace profil! Her havde jeg ellers håbet at jeg kunne få noget der kunne afløse den der internettest der sagde at jeg havde "OCD", for alle mine venner har efterhånden taget den og så ved jeg vist godt at den ved at være old news. Men selvfølgelig skulle dette fucking samfund trampe på et lille unikt snefnug som mig igen!! Det gør simpelthent så ondt inden i at det ikke er til at holde ud... Jeg tror jeg at må finde hobbykniven frem igen... 30px-Cquote2 svg.png
Emo-kid om Mit Liv<3


Hvor kommer disse emo'er fra?[redigér]

Herover ser du en liste over emoticons, som du lovligt kan bruge på Facebook. Især :poop: () giver interessante nye muligheder for elskere af fækalier og eskrementer

Internetsiden Arto avler i dag disse emo'er. På siden har de mulighed for at dele deres sorg og ynkelighed med hinanden, andre brugere, og diverse stalkere.
Arto har fået antallet af emo'er til at stige kraftigt, hvilket har gjort at de nu ikke er så anderledes mere, da der er så mange af dem. Umiddelbart har emo'erne dog ikke indset dette faktum. Det er også her de deler tips om cutting og selvmord. Engang imellem kan man også finde emo prinsesser der i virkeligheden er gamle mænd.

Emo'er stammer egentlig også fra über-nexus popperne, som har skiftet det orange fjæs ud med et ligblegt ansigt. Men mængden af makeup er stadig den samme. Man må ikke sige til en emo at de er emoer, så bliver de sure og kan finde på at prikke øjnene ud på en, men deres superseje falske piercings. Pas på - emoer er et rovdyr! Et poppet rovdyr som ikke selv vil erkende det, der er de for dobbeltmoralske til. Naive noobs ffs.

Emonoter[redigér]


Jeg kan se lyset.... Det går ned ad bakke! Ned i ..... mørket! Mine arme bløder, sår udvikles fra min nøgne krop, åh jeg er så emo, hvorfor vil ingen tro mig, når jeg siger at jeg har angst, psykiske forstyrrelser og en depression??? *indsæt venligst grim emo-smiley her*

Emokraterne[redigér]

Emokraterne er et parti, som flere gange har stillet op til folketinget, men da de mest går ind for en kul sort verden hvor alle græder så har de desværre ikke fået mange stemmer Emokraterne har desværre aldrig haft en formand, da han altid græder fordi der er så meget og lave og begår tit selvmord.

Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious


Se også[redigér]