Spademanns Leksikon:Efterspurgte billeder

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
(Omdirigeret fra Efterspurgte billeder)
Spring til navigation Spring til søgning

Forklaring[redigér]

Der er meningen at dette skal blive en liste hvor man, hvis man meget gerne vil have et billede til en artikel, skriver det nederst og selvfølgelig signerer sine ønsker så man kan se hvem der vil have hvad. Andre kan så se hvad hvilke billeder folk vil have lave dem eller finde på nettet og derefter lægge dem op. Jeg har godt nok ikke tænkt det her igennem særligt meget. Det ville også være en god idé hvis folk smed links til deres billeder i stedet for at lægge billederne her (mindre rod). Det ville også være en god idé hvis det nyeste emner bliver smidt øverst på listen så de gamle bliver skubbet bed. Bliver listen for lang kan alle de meget gamle emner vel fjernes for at gøre plads.

Steder hvor du kan nakke billeder[redigér]

Inden du spørger efter et billede bør du først kigge på følgende sider:

Liste over efterspurgte billeder[redigér]

  • Foto eller tegning af en "klog abe", altså en abe med briller på til "ekspert" skabelonen --Jesse hz 26. apr 2007 kl. 02:06 (UTC)
Forslag: Billede:Monkey_with_glasses.jpeg --kurtadam 26. apr 2007 kl. 14:40 (UTC)
Tænkte nu mere på en abe uden tøj og kun med briller på, men det der kan vel godt bruges. --Jesse hz 26. apr 2007 kl. 18:52 (UTC)
Hvad med dem her? monkeyWENN250506_300x450.jpg eller Monkey_Nerd_with_Glasses.jpg --kurtadam 27. apr 2007 kl. 17:11 (UTC)
Det sidste billede syntes jeg er perfekt! Jeg laver lidt om på skabelonen når jeg får tid. Over and out! --Jesse hz 27. apr 2007 kl. 19:14 (UTC)
Et dansepar til "Dans" eftersom jeg af én eller anden grund ikke kan uploade.--Frode Fenis 29. sep 2007 kl. 11:31 (UTC)
  • Det er godt nok længe siden, at dette sted var i brug sidst. Er der nogen dygtige logoproducenter derude, der kan lave et logo til mig, da det ikke er min stærke side? Det skal være et fjernsyn (helst med den samme røde farve som Spademanns Leksikon-logoet) og der skal stå "Spademanns TV" enten på skærmen eller ovenover/nedenunder fjernsynet. --BBC 11. nov 2007 kl. 14:59 (UTC)
Jeg kan prøve, men jeg garanterer ikke for kvaliteten af resultatet, da jeg ikke føler mig særligt inspireret lige nu :( --Jesse H. Z. 11. nov 2007 kl. 17:29 (UTC)
Det kom da til at se godt ud. Merci fordi du er til. --BBC 11. nov 2007 kl. 18:11 (UTC)
Flad spade.jpg
Jeg mener Kurtadam lavede et på et tidspunkt, hvor han havde strakt logo ud over et fjernsyn.--Frode Fenis 11. nov 2007 kl. 18:32 (UTC)Har fundet det...det er lidt mere stylish--Frode Fenis 11. nov 2007 kl. 18:36 (UTC)
  • Jeg synes, der er alt for få billeder af lækre mænd. Jeg synes, der skulle være nogen til artiklen om Skabelon:Mig.

Et par n00b-spørgsmål til de kloge aber[redigér]

Er det helt umuligt at generere et billed-kartotek, med små thumbnails, af de billeder, der er uploaded til image-serveren??? Det kunne være alt for nice, hvis man kunne se de billeder, der allerede er uploaded, i stedet for at skulle gå siderne igennem manuelt, og alligevel ende med at stjæle et passende billede ude på nettet og uploade det hapsede billede.
Findes der en måde, hvorpå man kan indlejre billeder fra nettet, på samme måde som man kan sætte videos ind? Hvis ja, så del venligst jeres viden med mig, på forhånd tak.--Fifi J 7. feb 2009, 02:13 (UTC)

  1. Den bedste måde at få overblik er at gå til Billedeliste og så håbe på at folk har givet billedet et beskrivende navn.I adresse linien kan man ændre limit til 4000, hvis man vil have det hele med.
  2. Næh, man har kunnet gøre det, men nu bliver alle billeder uploadet til wikia's image-server. Men hvis man hurtigt vil have et billede på siden findes der to gode muligheder, så man ikke først er nødt til at højreklikke på billedet og gemme det på sin eget skrivebord først.
  • Skift til et af Monaco-temaerne i Indstillinger/Udseende. Så får du en Tilføj billede-knap som du bare behøver at skrive din URL i
  • Flickr-muligheden - hvis du hurtigt skal bruge et billede og have det uploadet.

--Compima2.gifFrode Fenis (diskussion) 7. feb 2009, 08:06 (UTC)