Dværg

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Dværg-verdenens Pamela Anderson. Klik for at gøre større.

"One day I'll be a real boy!"

~ Napoleon om dværgvækst


"Der er intet som lyden af barnefødder, det er rart at have en dværg som butler!"

~ W.C. Fields om butlere


"Vidste du at Nina er en dværg?!"

~ Klassekammeraten


En dværg er ikke så høj som et menneske og har en medfødt lidelse kaldet uld-hud, det gør at dværgen krymper, når den bliver vasket[1].


Erhverv[redigér]

Dværgen medvirker ofte i pornofilm og western film. Dværgen er hyppigst set på Google, under søgningnen: Midget. Blandt andet kan dværgen findes i filmene: Tornerose og de 7 små dværge, Terror in Tiny Town (Hvor 138 dværge medvirker!), og på internet siden s**k.d*/midget. Dværge må ikke få mere en 30 grader! så krymper de. Et yderst velkendt diss til en dværg er: Bitch, slap nu af, du gir' mig stress, kom tilbage når du er 1,50!!! Dette udtryk kan have bivirkninger som at dværgen begynder at græde, fordi den aldrig bliver SÅ høj.

Bemærkelsesværdige dværge[redigér]

  • Wee Man: "Gid fanden ta' ham!"
~ Paven om Wee Man


  • Mini-me: Dr. Evils lille aggresive kopi / sparings partner.
  • Gnavpot: Den 4. af de 7 små dværge, ja det siger sig selv hvorfor han skal nævnes... (Han havde i øvrigt regnet med en birolle i Askepot)
  • Lille John: Ingen kommentarer...
  • Not so Little John: Verdens største dværg
  • Lille Per: Barn til to
  • Danny de Vito - den eneste dværg som har kunnet spille voksenroller så godt at folk ikke har lagt mærke il hans kun 1.40 cm

Den ideelle dværg[redigér]

Den ideelle dværg er 110 cm høj (den gennemsnitlige mands ben er 110), har ekstrem hurtig hårvækst, kaldet skæg over hele kroppen, negroid af afstamning og fladpandet. Dermed kan fadbamser og andre livsnødvendige objekter henstilles på dværgens hoved. Ydermere skal dværgen have et utroligt underbid sådan at cigaretter kan skodes og slikpapir smides ud. Til gengæld slår dværgen sig ikke så meget, når den falder og laver ikke ridser i gulvet.

Advarsler vedrørende dværge[redigér]

Dværge kan ofte forveksles med børn, men vil i modsætning til disse, reagere voldsomt, hvis du skulle forsøge at samle en op. Mange dødsfald er et resultat af dette, da dværge per definition går med kniv eller hakke. Skulle du begå denne ellers almene fejltagelse anbefales det at gribe dværgen i nakkeskindet og holde den i udstrakt arm, væk fra kroppen. Dværgen vil da hurtigt udmatte sig selv og falde til ro efter få minutter. Men der findes også ninjadværge, der går med ninjasværd som vil løbe hen og skære dig i anklerne så du vælter og nedstirre dig til du siger "Ja, ok, så er jeg den lille".

PS: Ninjasværdene er længere end dværgene og derfor skraber det hen ad jorden, når de løber, så hvis du høre en skrabende lyd så LØB!!!

Ninjadværge er også ekstra farlige, fordi de er ligeså hurtige som løbesod.

PPS. ALLE DVÆRGE, (ninja eller ej) vil bide dig i anklen hvis de får muligheden.

Sexliv[redigér]

Dværge af alle køn er enormt liderlige, Specielt Danske dværge. En hun-dværg kan gennemsnitlig have 3 vinglas oppe i sin vagina. Møder du en dværg skal du passe på at, du ikke viser nogen form for glæde, da en dværg nemt kan springe på dit ben og bolle dig som en anden hund.

De ekstra små fodnoter[redigér]

  1. Det er derfor at de fleste dværge hader vand.