Dræbersnegl

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Dræbersnegl ifølge ekspert.

"Jeg forrstaar icce, hvad Fjolk har imod denne flothe Skabjing. Den smjager nemlig utrolict godt, naar den bjliver serverret frisc fra Sølvfaid."

~ H.C. Andersen om Dræbersnegle


Dræbersnegle (eller bare Dræbersnegl"en") er en biologisk politisk afledningsmanøvre, som i al hemmelighed er blevet udviklet i slutningen af 80'erne under Schlüter-regeringen, men først for nyligt har den udvist sit sande potentiale.

Dræbersneglen virker under citatet:

30px-Cquote1 svg.png
Så længe folk er optaget med at bekæmpe en fjende indenfor deres egen ligusterhæk, gider de ikke tænke på politik
30px-Cquote2 svg.png
Poul Schlüter om at forsøge sig som digter


Historie[redigér]

I 1988 vidste Poul Schlüter godt at hans dage som statsminister var talte, hvis befolkningen begyndte at nærmere tænkte over, hvad hans politiske indgreb ville føre med sig af ujævne tæpper og kartoffel-diæter i de danske hjem. Han satte straks landets bedste genforskere til at skabe en snegl, der kunne blive lige så talrig og grådig som den var grim. I 1990 var sneglen færdigudviklet, og i 1991 blev de første eksemplarer sat ud i den danske natur. Dette første forsøg slog dog fejl, medierne skriv næsten ingenting om denne nye snegl, og Schlüter forstod ikke at udnytte sneglen som en ordenlig afledningsmanøvre, så han blev smidt ud.

Da den nye socialdemokratiske regering kom til 1993, overtog de dræbersneglprojektet, og i løbet af 90'erne blev flere og flere dræbersnegle, sat ud i danske natur. Medierne begyndte derefter i slutningen af årtiet at skrive mere og mere om denne nye trussel imod danskernes køkkenhaver. Denne nye opmærksomhed omkring snegl kom dog alt for sent for Poul Nyrup, så han blev også smidt ud.

I 2001 kom Anders Fogh så til. Og i modsætning til sine forgængere er han en sand manipulationens mester, der sagtens forstår at udnytte dræbersneglen til at holde danskerne beskæftiget i haven, så han i mellemtiden kan råde og regere uforstyrret og udfordret. Og når danskerne kommer og undrer sig over, hvor pengene til børnehaver, sygehuse og plejehjem bliver af, eller hvorfor der pludselig står "Offical Member of USE" på grænsen til Danmark, beordrer den snedige Fogh bare flere dræbersnegle sluppet løs, så de aldrig bemærker den nylige opstået Irankrig.

Udseende og adfærd[redigér]

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om hvordan man bekæmper dræbersnegle.

Dræbersneglen ligner på mange måder en almindelig snegl, lige som en dræberkanin ligner en kanin. Nærmere studier afslører dog små men væsentlige forskelle. For det første ligner dræbersneglen noget der sagtens kunne være undsluppet fra et offenligt toilet.

Det er nemt at kende forskel på arterne selvom dræbersneglen liger en almindelig snegl så har den savtakker langs foden, så at den kan flå huden op hvis man kommer til røre ved den. Pas også på de døde snegle, de kan stadigt save en hånd af.

Forholdsregler[redigér]

Lad aldrig børn opholde sig alene i haven. Ved et dræbersnegleangreb er barnet dræbt og skeleteret indenfor 1-2 minutter.

Se også[redigér]