Dmitrij Medvedev

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning


"Sig mig har du nogensinde gjort noget, Putin ikke bad dig om?"

~ Mig om Dmitrij Medvedev

"Jo, ser du, engang så glemte han at bede mig om at gå jævnligt på toilet i 3 dage. Så kunne jeg ikke holde mig længere, og på tredjedagen gjorde jeg det i bukserne."

~ Dmitrij Medvedev om hans selvstædighed


N.B: Denne artikel vil blive slettet af KGB inden for den nærmeste fremtid.

Dmitrij Medvedev (kyrillisk: Дмитрий Анатольевич Медведев) er en russisk politiker der indtrådte som Ruslands præsident den 7. maj 2008. Hans politik bygger med garanti ikke på hans egne politiske ambitioner eller personlige behov men er 100% styret af Vladimir Putin.

Tidlige liv[redigér]

Dmitrij Medvedev voksede op i et proletariat og ejede derfor ikke noget, ej heller nogen form for evne til at tænke selv, hvilket faldt godt i tråd med den ædle sovjetisk-russiske ånd og skik.

Politiske karriere[redigér]

I løbet af 1990'erne placerede Vladimir Putin, Dmitrij i sin jernnævne ved brutalt at fjerne ham fra hans plads under sine forældres beskyttende vinger. Putin begyndte derefter at omprogrammere Dmitrij til politiker, som en form for modbydelig spøg. Da Putin efter 7 som års præsident fandt ud af at han ikke kunne genvælges for tredje gang, besluttede han sig for at Dmitrij ,i sin nærmest latterlige hengivne underkuethed, var en perfekt efterfølger. Derfor , som for at afslutte den modbydelige spøg på en ondskabsfuld måde, kørte Putin ham i stilling som Ruslands næste præsident.

Efterfulgte:
Vladimir Putin
Russisk marionet præsident
20082012
Efterfulgtes af:
Vladimir Putin