Diskussion:Ondskabens akse

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Det er godt humor, det der.

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
torsdag 26. februar 2009 14:35:20

Baah, Kurtadam synes alt er godt bare der er en sild med. Jeg synes selv at når vinteren kradser for alvor går der lidt inflation i verdensherskere og onde imperier. På et tidspunkt var vi nødt at slette nogle kategorier fordi for mange onde samledes i dem og holdt små hemmelige lyssky møder. Gå dog hellere ud og slå en pensionist fordi du har lyst (Nå ja du været rundt om politisk korrekthed, så ved du hvad jeg selv har tænkt at gøre)

Gustavsberg.jpg Frode Fenis (diskussion)(hits)
26 feb 2009 15:27 (CET)

Nu synes jeg altså bare at Helgj60 fortjener noget opmuntring. Vi kan jo ikke have at han går helt i stå oven på kongerækken. Og silden har jeg selv tilføjet. Hun er overhovedet ikke min type. Jeg sværger! Overhovedet ikke. Det er bare bryster rygter.

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
torsdag 26. februar 2009 16:29:54
Store patter Bar hud kan kvikke enhver artikel op. Nu mangler vi bare at lave en totalt brystfikseret artikel om "Pornofrit miljø". --Helgj60 26. feb 2009, 15:55 (UTC)
Vi bør snart følge Uncyclopedias eksempel og lave en kategori der hedder noget i retning af: "Artikler der indeholder en mere eller mindre godkendt undskylding for vedlægge billeder af patter".Woop.gifDet onde U (Kan I møgunger sige " pænt goddag"? - Det er Fedtmule tid! - (torsdag 26. februar 2009 17:39)

Det kan jo være at det er der geden ligger bedrøvet. Vores artikel om patter er al for underspillet (Jeg har vist selv været med til den joke) Vi kan ikke leve med at den ikke stikker sit grimme politiske budskab ud "Jo større des bedre". Jeg går som regel ind på triumph.com og downloader deres screen-savere som også tangerer min holdning: jo mindre indhold des bedre indpakning. Ja, jeg tænkte at på et tidspunkt ville Helgj60 sikkert starte en spændende artikelserie om finske præsidenter:Urho Kekkonen og Magnu Koivisto og Mika Hakkinen...

Gustavsberg.jpg Frode Fenis (diskussion)(hits)
26 feb 2009 17:45 (CET)

Til Det Onde U - Vi har allerede den kategori, den hedder bare "alle artikler". Nej, jeg synes du kommer med en god ide og vi har vist allerede en del, der passer til kategorien. Jeg kan godt lidt at patter-artiklen afviger, det afskrækker nok ikke så mange.

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
torsdag 26. februar 2009 23:10:26