Din mor (udtryk)

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg

Din mor er, ligesom min mamma, et udtryk der primært bliver brugt blandt unge, som føler sig presset og ikke har andet at sige. Især dem med rødt hår bruger udtrykket, da de er den ondeste og mest skadefro form for børn der findes.

Et eksempel[redigér]

En klassisk din mor fornærmelse kan være: Din mor er så fed, (bemærk at næsten alle GODE din mor fornærmelser indeholder ordet fed), at hvis hun er ude at sejle bliver andre skibe nød til at sejle rundt om et andet kontinent for at komme forbi.

Den første din mor joke[redigér]

Den første mand der brugte en "din mor" joke var Adi-Al-Mufti han brugte den mod en nu kendt person ved navn Jesus.

Det han sagde, var: "Jesus' mor er så fed, at selv alle kong Herodes' heste ikke ville kunne trække en vogn, hvor hun lå på". Dette gav Adi meget street credit i Bethelehem og omegn.[1]

Jesus startede også det hele denne gang[redigér]

I år 500 efter Jesus kom ud af sin mors mave, var din mor jokes meget berømte. Grunden til at vikingerne ikke plyndrede lande som New Marshall Islands og New Zealand var udelukkende fordi, at folk der boede både der, og i det umiddelbare nabolag, var ekstremt gode til at diske op med gode din mor jokes. Ja, de første diss mestre (se også Disney,) var faktisk ligeså sorte som Anders Foghs samvittighed.

Noter[redigér]

  1. Dette stykke fakta er ikke 100% bevist, men ifølge yderst pålidelige kilder,se også Disney, smilede den lokale dommedagsprofet dog tit til ham.