Den globale opvarmning

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Den globale opvarmning er en nådesløs forbandelse med en ukendt afsender.[1] Det siges at den til sidst vil fordampe alt vand i menneskers kroppe, hvorefter det vil ryge ud af ørerne. Andre siger at hjernerne vil koge og sprænge i luften. Men man er nu endelig kommet frem til en rigtig forudsigelse af, hvad der vil ske på planeten jorden.


Skrækscenariet[redigér]

The next Big Bang[redigér]

Allerførst vil jordens kerne sprænges i tusinder af stykker. Det vil resultere i huller flere steder på jorden. Jorden vil derefter punktere og alle vil blive slynget frem og tilbage, mens flydende magma og jern vil sprøjte ud fra jordens kerne i en kataklysmisk orgasme. Nogle uheldige sjæle vil ved denne lejlighed blive slynget ud i rummet. Da der bliver huller i jorden, vil alt havvand sive ned i det frie rum, hvor kernen var placeret.

Den tredie istid[redigér]

Da der ikke er en kerne længere, vil jordens ydre fryse til is. Det kan medføre en kortvarig fortjeneste til mange skøjtebaner. Og som man siger her i den virkelige videnskabelige verden, så vil der blive istid. Desuden er virkeligheden falsk. Jorden vil blive alt for let på grund af den lille massefylde og den vil sive ud af kredsløbet i solsystemet mælkebøtten. Jorden ender i et sort hul, hvorefter den vil blive skudt ud igen i et parallelunivers[2] med enorm hastighed.

Konsekvensen for livet på jorden[redigér]

Længere i den videnskabelige undersøgelse er man ikke kommet, men en kæmpeisklump vil betyde, at der er noget liv tilbage på planeten. Dette vil betyde, at livet vil genopstå. Men da planeten ikke er, hvor den hører til, kan livet udvikle sig til noget meget grimmere[3] end det nu er. Et eller andet sted med koordinaterne (59,109) vil jorden ligge om ti år. Planeten vil indeholde en masse "statuer" af frosne mennesker og splattede montager af imploderede hjerner. Tyndtarmen og andre indvolde på dyrene vil ryge ud som bræk. Det bliver i det hele taget en skidt start på det nye liv.[4]

Opvarmede fodnoter[redigér]

<references>

  1. Men vi ved, at fårene i New Zealand bærer en stor del af skylden
  2. Og et nyt univers vil være skabt
  3. Fx bakterier
  4. Så du må hellere blive væk