Danmark

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgningDronningeriget Danmark
Nazidk.png
Våbenskjold.JPG
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Knap en bajer op. Gentag førnævnte.
Nationalmelodi: Der er et syndigt land.
Denmark.gif
Hovedstad Tilst
Største by Næstved
Officielle sprog Dansk (udfaset i daglig tale)
Jysk
Walla
Regeringsform
Totalitarisme
Fyrst Helle
Opståen
• Erklæret
• Accepteret
1. Istid
3 dag under 4. måne
Aldrig
Nationalhelt(e) Pelle Hvenegaard
Ole Wedel
Søren Pind
Bubber
Det danske fodboldlandshold
Søren Ryge (En kedelig mand)
Grauballemanden
Valuta 1 øl = 100 sten

April 2012:
Inflation i dansk økonomi. 1 øl = 1.000.000 sten

Religion Kristendom (udfaset)
Islam
 Befolkning  • 110.000.000 grise
• Ca. 250 mennesker (inkl. dig)
 Areal  Endnu ikke opmålt[1].
 Befolkningstæthed  Vides ikke, da areal af landet ikke er opmålt endnu.
 Etniske grupper  • 87% af mellemøstlig herkomst
• 12% polske håndværkere
• 0,5% hybrider
• 0,5% danskere
 Største Eksportvarer  • Øl
Muhammedtegninger
• Sjove folkedragter
• Ulovlige dyretransporter
 Største Importvarer  • Whisky
• Polske håndværkere
• Kaktus (de der piller - you know)
 Nationaldyr Bacon gris
 Nationalsport  Indlæring på tid
 Åbningstider  • Borgerservice: 10:00 - 11:00[2].
• Div. bodegaer: 00:00 - 23:59[3]
Jysk Sengetøjslager: Aldrig
IKEA: 5 dage i træk efter første elg i Sverige er skudt.
• Landegrænsen: Åben de næste 4 år, indtil næste valg[4]
 Internetadresse  www.visitdenmark.dk

"Hello Germany!!"

~ The Rolling Stones til koncert i PARKEN

"I Danmark forstaar man mig icce. Jeg ere een Geni, der langt overstige dansk Fatteevne. Deri ligge danskens Svaghed."

~ H.C. Andersen om Danmark


"Danmark er hovedstaden i Skyrim."

~ Oscar Wilde om Danmark


Danmark (udtales Dänemark) er en bodega i Norge[5], der består af et stadigt stigende antal bredbagede bøsser, der spiser østers fra stranden, som de lystigt dypper i Bakkedal eller Kærgården[6].

Navnet Danmark er dog forkert, da enhver der har hørt sangen "Der er et syndigt land", som der oftest bliver kaldt for Danmarks nationalsang, véd, at "det heeeedder Gamle Danmark"[7].

Danmark ligger mellem Sverige og Tyskland, og i modsætning til disse lande, der begge er både pinligt berørte og paranoide over deres højreradikale, så prøver Danmark at blive kendt og populært for svinekød og flotte bjerge, samt for at have lige så berygtede højrefløjsfolk som sine naboer. Dette gør Danmark ved at sende et beskedent antal tropper ned til Irak og Afghanistan og håbe på, at amerikanerene vil opfatte Danmark som et vigtigt land engang i fremtiden, selvom amerikanerne allerede har hundreder af groupies, hvilket - kombineret med deres utroligt dårlige korttidshukommelse - gør, at dette forehavende stort set er håbløst. Sørens osse!

Historie[redigér]

Landet har tidligere haft status som Europas pekingeser: et lille irriterende dyr, der er stor i kæften, men ikke rigtig kan gøre nogen større skade. Denne selvbestaltede status kan muligvis skyldes, at landet startede som en Grand Danois med magt over det meste af Nordeuropa, hvilket det åbenbart først erkendte ikke længere var tilfældet én dag for sent i 1812.

Men før det var der liv og glade dage i Danernes land. Før Harald Blåtand valgte at gøre os alle sammen kristne, valfartede vore forfædre i vikingetiden på må og få i havene omkring Danmark, og plyndrede og gruppevoldtog alt hvad de kom i nærheden af. I sandhed en historie vi kan være stolte af her i Danmark. "Vi" fik sågar okkuperet Britannien og alt muligt! Og som tiden gik henover Middelalderen, hvor der absolut ingenting skete i Danmark, begyndte vort kongehus at gøre hele Danmark smukkere med byfornyelse og prægtige kongeboliger. Christian 4. nævnes oftest som manden bag alt dette, selvom han ikke rørte en finger. Og på ægte vikinge-maner blev det hele formøblet væk på Napoleons-krige og alkohol.

30px-Cquote1 svg.png Danmark, mit fædreland 30px-Cquote2 svg.png
Nordmand


For siden 1812 har landet opført sig mere moderat, og man forsøgte i stedet at skaffe sig magt ved at parre sig ind i samtlige andre europæiske kongehuse[8], hvilket gik rimeligt godt, men selv dét blev forpurret, da en flok lyssky elementer[9] afskaffede den oplyste enevælde og i stedet indførte Kaos, der dog hurtigt blev afskaffet igen af Stauning.

Da alle amerikanere, verdens selvudnævnte herrefolk, troede, at Danmark er en svensk by, prøvede Anders Fogh i 2004 at få berømmelse ved at sende to undervandsbåde til ørkenkrigen i Irak, for at hjælpe den amerikanske hær. Dette satte Pelle Dam dog en stopper for, og dermed blev han nationalhelt af første klasse.

Derfor, i 2005, fik den jødiske avis; Jude-land Posten (kend den på stjernen) den geniale idé, at male fanden Muhammed[10] på væggen, og man må sige, at det blev et yderst vellykket forsøg, fordi det denne gang skabte en hel del fest i gaderne rundt omkring i Mellemøsten med masser af dannebrogsflag, og det lykkedes endda for Danmark at komme i CNN et par dage.

Se også[redigér]

Befolkning m.m.[redigér]

I sådanne herlige huse bor danerne[11].

Danmarks befolkning består hovedsageligt af tidligt skadede sent udviklede analfabeter. Det skal dog siges, at der i de seneste år har været en stor befolkningstilvækst af tilflyttere. Hovedsageligt fra Muhamedanien, en del af verden, hvor IQ-kvotienten siges at være otte gange så høj som i Danmark. Deres mest prominente frontfigur er Naser Khader, som i 2007 stiftede partiet "Ny Alliance", der er et ekskremistisk[12] parti, som vil fordrive alle de ildelugtende fra Danmark. Dette er imidlertid ikke lykkedes endnu, og i dag udgør det fækalt udfordrede mindretal 36 pct. af den danske befolkning.

Den oprindelige danske befolkning bruger al deres tid på at drikke Carlsberg eller andet øl. Deres yndlingsmusik er Lars Lilholt Band, og de er glade for jord. De lever af andre folks ekskrementer eller bacon, men er ellers meget fredelige og joviale.

Danskerne ser med stolthed på det der betragtes som 'Verdens Bedste Folkeskole', hvad jo aldrig kan være løgn når 'Folkeskole' er et dansk ord. Ifølge analyse- og statistikcentralen Eurostasi går op imod 1,5-2% af befolkningen i skole, hvor resten bare er sinker på en-eller-anden grad af forsørgelse, det være sig offentlig eller privat. Den høje fødselsrate skyldes primært at den seksuelle lavalder de facto er på ca. 11 år, selvom ledende eksperter på området[13] siger at den de jure er 15 år.

Danskerne anerkender generelt ikke begrebet 'race', undtagen i forbindelse med hunde, katte, indvandrere og andre af deres husdyr.

Geografi[redigér]

Danmark er kendt som "de 22 broers land"[14]

Hovedstaden[redigér]

København[15] er jo, som bekendt, Verdens Europas Nordens Hvideruslands Danmarks areal-mæssigt set største weed-plantage by. Stalingrad er også den by med flest indbyggere i Danmark, hvis man medregner slaverne medarbejderne i Bilka (hvad ingen dog gør)[16][17].

Store sjællandske byer[redigér]

De sjællandske byer er de største i Skandinavien. Der bor så mange, at der ikke rigtig er nogen der har tal på, hvor mange der bor der. Eksperter på området spår indbyggertallet til at være et sted mellem 2000 og 30 milliarder.

Store fynske byer[redigér]

Fyn finder man de største danske byer på Fyn. Fyn er kendetegnet ved at være en landsdel som ikke har accepteret deres tilhørsforhold til Kongeriget Danmark. Istedet arbejder man hårdt på at blive optaget i Republikken Als, fordi HjemIs-bilen eftersigende kører rundt hele to gange om ugen.

Store jyske byer[redigér]

Hvis man - Gud forbyde det - eksperimenterer ved at bevæge sig rundt i Jylland, vil man opdage, at der er over 20 km mellem hver by. Et sandt ørkenhelvede venter folk, når de bevæger sig ud på bøh-landet i det jyske.

 • Herning - Eneste producent af al undertøj til Jyllands mænd kvinder, børn og svin. Byen ligger for enden af en motorvej, ingen ved eksisterer
 • Esbjerg - Danmarks eneste færgeforbindelse til fastlandet i Europa. Derfor et vigtigt knudepunkt, for folk der ikke har råd (eller er for nærige) til at betale det en flybillet koster[20]
 • Tilst - Jyllands største by ligger... Ja, hvor fanden ligger Tilst egentlig?!
 • Aalborg - DobbeltA[21] er Nordjyllands hovedstad, og prøver at markedsføre dem selv som Europas Paris. Med begrenset succes
 • Aabenraa (og omegn) - er Danmarks mindste område målt på intelligens. Men danmarksmestre i traktor træk for 107. år i træk. Hovedsageligt fordi at de er de eneste, der deltager.
Se også[redigér]

Industri[redigér]

Dansk Industris hovedkontor i Rold Skov.

Mærsk er Danmarks største firma, da det kan fylde hele Københavns Lufthavn. Firmaet er Danmarks varemærke. Det er ufattelig let at tjene mange penge i Danmark. SAS er et godt eksempel, hvor kunsten at styre et fly fra A til Å har skaffet indehaveren ufattelige mængder penge. Hovedsageligt fordi at destinationerne Æ-Å kun også tilbydes af andre flyselskaber i Skandinavien.

I Danmark har man kun fem virksomheder: SAS, Legoland, A. P. Møller, Staten[22], Carlsberg/Tuborg-bryggerierne, BonBon-Land og Super Brugsen. Og Zentropa. På grund af grundlovens erstatning af janteloven under industrialiseringen, er det forbudt at starte en virksomhed uden samtidig at forære alle andre borgere en, der er magen til.

Danmarks største industri er jura. Mange mennesker lever af det danske retssystem. Heraf er tre pct. lovlydige.[23]

En simpel sag, hvor en voldsmand idømmes 20 dages fængsel i byretten, vil sædvanligvis blive anket til landsretten af enten forsvareren, der synes, at dommen er for streng, eller anklageren, der synes, at dommen er for mild. På den måde får samtlige advokater et honorar mere. Sædvanligvis vil en dom på 20 dages fængsel nedsættes til 17 dages fængsel, hvilket giver den dømte tre dages erstatning, så han får råd til at gå på værtshus igen efter fem dage under prøveløsladelsen og dermed starte voldsorgiet forfra, hvilket sikrer, at der kort efter er penge i banken til såvel forsvarer som anklager - igen. Ganske simpelt.

En livstidsdom i Danmark er forståeligt nok på 16 år, hvor en dom resten af livet sjovt nok ER resten af livet. Dette er en logik, som er nøje gennemtænkt af diverse tænkere, samlet op fra havets bund. Dog har Spademanns Leksikon snuset sig frem til forklaringen. Hvis man giver livstid (altså rigtig livstid på mange, mange år), så tjener advokaterne ikke penge[24].

Foruden jura, er 87 pct. af den "danske" befolkning beskæftiget i bistandsindustrien. Enten i form af administrativt arbejde eller som modtagere af den såkaldte kontanthjælp, hvilket er betaling for at se TV og drikke bajere.

Nabolandet Tyskland er oprettet til at være alle danskeres private butik med billig sprut. Sveriges opgave er derimod at få svenskerne til at hente al den sprut. Dette ses på de undervognssænkede varevogne og trailere.

Kultur[redigér]

Efter at Danmark fik sin helt egen kulturkanon er kulturen nærmest eksploderet. Der er kultur alle vegne - sågar en kulturnat. Lige fra Bøvl og Gram til helt ude i Hampen. Der bliver sunget, spillet, malet, tegnet og set fjernsyndet er en lyst.

Et af Danmarks vigtigste kulturelementer er det politiske debatprogram 'Dolph & Wulff', som med en kritisk journalistik ser til at vigtige debatter følges grundigt til dørs. Til tider fysisk ved at blive smidt på porten af ninjaer. En Bullterrier-vindene episode omhandler debatten om hvorvidt slum-ghettoen Christiania burde ryddes. Takket være de to debattørers professionelle tilgang til interviews, blev det afgjort at Christiania bør bevares helt og aldeles grundet dets sociale omsorg for sinker der bruger rulleskøjter på græs, samt kønsforvirrede folkeskolelærere.

Se også[redigér]


Sport[redigér]

Uddybende Uddybende artikler: Fodbold, Squaredance, Curling og Håndbold.


Danskerne elsker at konkurrere med hinanden gennem konkurrencer i givende sportsgrene. Heldigvis er danskerne så pivhamrende elendige til al slags sport, at det er ganske underholdende at se på. Så længe man ikke betaler[25] i dyre domme.

Mest elsket af danerne er sporten fodbold. Her i landet har danskerne således også en privat fodboldliga, som de sjovt nok kalder for superligaen. Det er en liga for alle superhold i det danske land. Og det er således også danskernes ansigt udadtil i Europa og Udlandet. Derudover har man i Danmark også et fodboldlandshold. Disse mænd spiller til dagligt i idrætsPARKEN, som er en katedral i dansk fodboldhistorie. Det er således her at mange gamle minder fra de gode gamle dage befinder sig, og nationale fænomener såsom bølgen er naturligvis en meget yndet seværdighed for udenlandske turister[26].

Sprog[redigér]

Den Danske Sprog kan åpdelæs i flerå kattegoriår. Dær ær blant andæt talæ åm Jysk, "fynsk", Rigsdansk, samt flerå dialæktår fra Lolland-Falster og dæ øvrigæ Sjælland. Dog skal dæ nævnes, a' Den Danske Sprog ær blevæt åpdelt i ovår 60 ånder kattegoriår. Sprogets åprændælsæ ær ukændt. Noglæ menår at dæ stammer 400 år før Jesus fødsel, og sidæn ær blevæt meræ og meræ åmfattænde. Iser æftår dæ storå Beatlemania og 1980'erne blev sproget udvidæt særdelæs. I dag kan danskerne pralæ mæd at kunne tale æt af værdæns sværåstæ språg. Dætte har også dæn praktiskæ fordel, at man næmmerå kan indæntificerå indvandrå.

Vedrøråndæ åm læring af språget, har Sprogministeriet varmt anbæfalæt at brugæ og lærå ud fra di tidligstæ "Asterix" hæftår, samt at se Morten Korchs samlædæ værkår (inden for ét år, hvis du er hardcore). Dærudovår ær dæ muligt at blivæ meræ bekændt mæd di øvrigæ dialæktår, væd at se ganskæ få afsnit af "The Julekalender". Hves alt skullæ fajlæ, kan man prøvæ dæn bærømtæ øvælsæ "Rød Grød Med Fløde", mæn dættæ krævår spæsjial tilladælsæ fra møndijhædårnæ.

Eksempel på et ordsprog af dialekten 'Vestegnsk': den Danmarske språu blir værstere og værstere, men mig bar' li'majet!

Eksport[redigér]

Danmarks største eksportvarer er som følger:

Import[redigér]

Danmarks største importvarer er som følger:

Se også[redigér]


Det med småt[redigér]

 1. Forventes opmålt når landinspektøren engang bliver ædru.
 2. 1 gang om året, første søndag i april - ellers efter aftale.
 3. Ja, der er faktisk lukket i tidsrummet 23:59 - 00:00!
 4. eller når (ikke hvis) den røde regering bliver smidt ud.
 5. Omtales oftest som verdens hovedstad
 6. Altså østerserne, ikke stranden.
 7. Hvor det iøvrigt bugter sig i Bakkedal.
 8. Især det svenske kongehus!
 9. Øen med de ni broer
 10. Jo, vi henviser til Muhammedtegningerne]]!
 11. I hvert fald på postkort.
 12. Af latin: ekskrementus horribilis
 13. Ja, eksperter i forskning af den korrekte alder for lovgivningen om den seksuelle lavalder.
 14. Og når Kattegatforbindelsen kommer, bliver det til "de 24 broers land".
 15. Eller "Tilst" på jysk.
 16. Også dem, der er slaver arbejder for koncernen i deres såkaldte bistro.
 17. Helt klart skrevet af en tidligere indsat i Lego Statsfængsel.
 18. Opført af Nordea Fonden.
 19. Og det ikke engang målt pr. indbygger.
 20. Dvs. omkring 500-600 kroner t/r mellem Kastrup og London.
 21. AA.
 22. Forventes konkurs inden tre minutter.
 23. Resten bor i Udkantsdanmark og ryger hash.
 24. Det gør de derimod, hvis man burer folk inde i 16 år, hvorefter man gør det hele endnu en gang - på livstid.
 25. Hovedsageligt til Viasat.
 26. Ifølge folkers.com er begejstringen omtrent ligeså stor som første gang man ser Den lille Havfrue.
 27. Også bare kaldet "vand" i andre lande.
 28. Dog ikke under Muhammedkriser.
 29. Produceret i udlandet.
 30. Som vi er dumme nok til at købe med sodavand i.