Dalai Lama

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Dalai lama er en titel man kan få hvis man opfylder følgende krav: er tysk statsborger, er en dygtig banjospiller, hedder Hans Jürgen og har krøller. Måden man bliver Dalai Lama på er at man bliver vabbet (se at vabbe) til Dalai Lama af Dronning Margrethe, ligesom man kan blive slået til ridder. Mange tror fejlagtigt at en Dalai Lama er et religiøst/politisk tibetansk overhoved! MythBusters har dog for længst punkteret den teori.

"Oh god, it's gonna blow up!

James(Han gad ikke rigtig snakke med os, men vi fik da en kommentar ud af ham)"

~ [[{{{2}}}]]


Historie[redigér]

Den første Dalai Lama debutere i 1789 i melodi grandprix (Det var også ham der opfandt melodi grandprixet) og vandt. Mange mener at der var snyd indblandet fordi han fik 100 % af stemmerne men som han selv udtaler sig

"Snyd er bare en genvej til sejr, og jeg vil opfordre alle til at snyde i alt der kan snydes i, og jeg har heller ikke noget imod valgsvindel!"

~ Dalai Lama d. 1. om Melodi grandprix i 1789


Den første Dalai Lama hed sjovt nok Hans Jürgen, men han afskyede det navn. Han ville hellere hedde Melvin. Så derfor gik han til numerolog og fik ændret sit navn til Melvin. Men da man skal hedde Hans Jürgen for at være en Dalai Lama kunne han ikke længere være Dalai lama. Derfor skulle der findes en ny Dalai Lama. Måden man finder en ny Dalai Lama er at sætte en annonce i avisen og når man så har fundet en der passer til kravene bliver han vabbet til Dalai Lama.