Conrad og Aksel

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Conrad og Aksel

Fil:Conrad og Aksel

..laver slikporrer med RIGELIGT med smør.

Conrad og Aksel var et kultpar før man kendte ordet. De skabte TV-køkkenet.
Parret bestod af madjournalist, gourmet Conrad Bjerre Christensen(1914-1976) (ham der snakker) og Aksel Larsen (1905-2000) (mange-årig kok på kongeskibet Dannebrog). De var som madens svar på Gøg og Gokke - en bedrevidende og en ikke særligt meget snakkende mand.
Derudover kender alle det det jazztema, der bliver spillet, som er synonymt med madlavning på TV[1].

Hvad var det nu lige med mænd og mad?[redigér]

I gamle dage havde man noget som hedder kønsroller. Det var en metode til at opdrage mænd og kvinder forskelligt, da man vidste hvad der ventede dem i voksenlivet. Mænd KUNNE IKKE lave mad; de kunne bruge en skruetrækker, køre bil, ryge pibe, gå på jagt, udfylde en tipskupon...men ikke lave mad - derfor skulle de giftes.

Når en mand blev skilt var han enten nødt til at rejse hjem til sin mor som kunne lave frikadeller eller ansætte en husbestyrerinde indtil han igen kunne blive gift. På den måde var der ingen singler eller bøsser. Kun et par frustrerede (og sultne) seriemordere i ny og næ. Dog mest i næ. I næ... ... men samtidig i rigeligt med smør.

Conrad og Aksels gennembrud og eftermæle[redigér]

Tak fordi vi måtte komme ind i deres brødrister

Hos Conrad og Aksel blev man præsenteret for to troværdige manderoller som med god samvittighed kunne tillade sig at interessere sig for mad:

  • En rødvinsdrikkende feinschmecker som ikke kunne sige en sætning uden at sige et fransk ord og som havde madlavning som en slags hobby i weekenderne. Konen lavede så mad de andre dage.
  • En kuli som var uddannet kok og ikke var gift.
  • Conrads kone hed Conrine. Hun var fed af smør og hadede smagen af margarine. Ingen har nogensinde set hende grine. Eller hørt hende stønne og hvine. For Conrad kunne ikke give hende elskov, til hun faldt sammen i tilfredsstillet svime.
  • Efter Conrads død fandt hans efterladte og elskeren Bengt Burg en masse gipsafstøbninger af Conrads erigerede penis nede i Conrads fugtige, ildelugtende og smørdunstende vinkælder. Bengt Burg har over for Dagbladet Information nægtet at kommentere på, hvorvidt de pågældende gipsafstøbninger skulle bruges i forbindelse med udviklingen og lanceringen af en veritabel Conrad-Gourmet-Dildo i farven grå og størrelsen halv-til-kvart cocktailpølse, der oprindeligt skulle introduceres til det internationale og erotiske verdensmarked under en højtprofileret sexmesse i Düsseldorf i sommeren 1977.

Efterskrift[redigér]

U-ha, bi-indtægter når man er ansat i Statsradiofonien. Der må være andre som kan lave mad...

Det siges at Conrad døde af for meget fransk rødvin, mens Aksel blev ældgammel og kunne stadig hakke persille i turbofart til sin dødsdag. I dag kan man se dem i "Spice med Price" hvor brødrene James og Adam Price hylder deres ungdomsidoler: "RIGELIGT MED SMØR".[2]

I øvrigt blev Conrad og Aksel vist nok fyret fra Danmarks Radio da de reklamerede for smør i landets ugeblade.

Google2.gif
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med Conrad og Aksel.