CocaCola

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Coca-Cola kan gøre selv den mørkeste dæmon i godt humør.

"Live on the Commie side of life"

~ Tysker om Coca-Cola oplevelsen

"Reeeelaaaaxx... Have some coke"

~ Pablo Escobar om dig

"Ville ønske at mine intime kropsvæsker kunne hamle op med dette stads"

~ Direktør for Pepsi om Coca Cola


Coca-Cola (også kendt som Fanta) er en brun og klistret substans, som kan indtages fra en dåse eller en gryde. Det kan også indtages i via opvarmede dampe på en teske. Coca-Cola Kompagniet har i flere år været stolte over denne rene produktion, der har været sund lige siden 1986.

Historie[redigér]

Tænk at en sådan rart udseende mand, har villet gøre folk til affaldsdepoter

Ifølge legenden, blev væsken i nutidens Coca-Cola opfundet tilbage i 1200-tallet, da Satan Himself ved et uheld, kom til at blande kanel, tis, brun sovs og kokain sammen. Opfindelsen gjorde det næsten muligt for djævelen at overtage verden, da han hurtigt begynde at drikke. Alt for meget.

I nyere tid oplevede Coca-Cola således en ny renæssance. En ny væske blev opfundet af Professor Dwight D. Eisenhower i 1985, da han med sin politiske overbevisning var på tur i Sovjetunionen, og blev inspireret af de mange røde farver. Han opfandt derpå Coca-Cola - den kommunistiske folkedrink. Eisenhower efterspurgte en partikelaccelerator til at fuldgøre hans opfindelse, og han blev da også tilladt at bruge Ruslands VEPP-2000 partikel accelerator. I 1986 blev Coca-Cola udgivet og produceret i stor industriel skala. Det skabte desværre noget radioaktivt affald, der senere blev raffineret og brugt som brændstof i atomkraftværket i Tjernobyl i 1989, hvorefter det halve kongerige sprang det meste af Berlinmuren væk. Siden da, brød Sovjetunionen sammen, og Coca-Colafabrikkerne blev overtaget af tyskere, som op til i dag også bruger disse fabrikker til at levere den kendte drik internationalt.

Produktion[redigér]

Coca-Cola blev oprindeligt produceret i Rusland, men blev flyttet til Tyskland i 1989 eftersom jerntæppet faldt. Produktionen er en langvarig proces, som starter i minerne i Indonesien, hvorefter de mange tons cola-sten vil blive transporteret til Kina, hvor underbetalte kinesere skal mase stenene sammen, for at udvinde saften inde i cola-stenen. Saften vil blive opbevaret i store tanke, hvor de kan stå op til flere uger. Derefter vil saften blive transporteret i store containerskibe til Tyskland hvor 98.2% af alle de radioaktive stoffer vil blive fjernet. Der vil derefter blive tilsat adskillige mængder af tilsætningsstoffer for at øge smagen. De radioaktive stoffer blev i før i tiden sendt til Tjernobyl, men eftersom byen i dag har valgt at begrave sig selv i en betonsarkofag, vil det radioaktiveaffald blive sendt op til Sverige og blive begravet. Indtil det bliver fremtidens problem.

ProductPlacement[redigér]

Coke har det med at optræde de forkerte steder, og dermed ødelægge solide parforhold

Coca-Cola har det med at betale en helvedes masse penge, for at få folk til at reklamere for deres produkt. De har bl.a. hyret julemanden, som hvert år reklamerer for Coca-Colas farver til en kristen højtid. Coca-Cola har også forgæves forsøgt at hyre påskeharen, men desværre for dem, er han gået under jorden.

30px-Cquote1 svg.png De er fyldt med ProductPlacement! 30px-Cquote2 svg.png
Kritiker om Coca-Cola's julereklamer


Den hemmelige opskrift[redigér]

Coca-Cola er lavet af 98,2% konserveringsmidler og farvestoffer, og en rest plutonium på 1,8%. Derudover er der blevet proppet understående ind i blandingen, for at gøre produktet mere værd, end 100%.

 • Vand
 • Sukker
 • Kanel
 • En lille smule nakkeost fra Lars Lykke Rasmussen
 • Sur-sød sovs
 • Cyklon B
 • Kajkage
 • Frisk spyt direkte fra selveste Kim Larsen
 • En lille smule salt og peber
 • Nogle forskere mener, at der også er karamel i drikken, men den såkaldte karamel er bare mel, blandet med brun farvestof.
 • Røres med en gokkesok og serves kold.