Chuck Norris

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Nej Chuck Norris er ikke cubaner!
Chuck Norris' kone forsøger at skifte radiokanal

Carlos Ray Chuck Norris blev født søndag 10. marts 1940 i den lille flække Ryan, ude på prærien i oliestaten Oklahoma. Han er en kendt børneradiovært og kampsportsekspert.
Chuck Norris kan slå et menneske ihjel på en million millard forskellige måder. Men han vælger at gøre det på præcis samme måde hver eneste gang; med et cirkelspark lige til ansigtet. Cirkelsparket tager, ligesom Jan Klaus Van Damt´s, et kvarter at fuldføre.

Chuck Norris blev valgt med 97 % af stemmerne som fungerende statsleder i Danmark ved folkeafstemning i EUs kirkeministerråd. Efter valget blev 3% af Danmarks befolkning fundet døde som følge af brutal vold - muligvis cirkelspark til ansigtet.

Chuck Norris er muligvis i familie med Vin Diesel.

Pjerrot[redigér]

Da han besøgte Danmark tilbage i 2003, blev han tilbudt rollen som Pjerrot i Tivoli, der ligger i hovedstaden Legoland, efter at den forrige Pjerrot døde under mystiske omstændigheder (der blev senere fundet ud af, at dødsårsagen var cirkelspark til ansigtet). Han valgte at takke nej, da hans exven Jackie Chan før sin karriere, havde forsøgt sig som cirkusklovn i Vietnam uden større success.- Men Chuck var dog aldrig i tvivl om at han ville ha' fået success!


Forhold til nunchaku[redigér]

Chuck Norris gør alt med nunchakuer. Han spiser fx sin mad med dem. Chuck Norris er også ekstremt dødelig med nunchakuer, som bevidnet da han vandt 2. verdenskrig med 2 nunchakuer dvs. en i hånden og en i munden.

Forhold til Mr.T[redigér]

Dengang bedstemor var dreng og jorden var flad var Chuck bedste venner med en såkaldt Mr.T. De var bedste venner men i herrens år 1578 udviklede det sig til lidt mere end bare et vendskab. Chuck har ikke gide udtale sig om deres episode, men Mr.T har udtalt ´´Chuck Norris har ikke hår på brystet, brystet har hår på Chuck Norris´´.

Populærkultur[redigér]

Norris er omdrejningspunktet i et internetfænomen kendt som Chuck Norris Facts som dokumenterer Chucks sande og heroiske evner og karakteristika, som ingen kendte noget til.

Og nu. På utalrige opfordringer bringer vi:[redigér]

Den tilfældige Chuck Norris fakta generator![redigér]

"Det er sjovt og nuttet."

~ Chuck Norris om Chuck Norris fakta


Chich-norris.gif

 • Chuck Norris har gravet Mount Everest med en nål.
 • Chuck Norris laver ikke armbøjninger ved at løfte sig selv højere op, han skubber jorden længere væk.
 • De fleste mennesker har 23 kromosoner. Chuck Norris har 72. De er alle giftige!
 • Denne funktion kan også bruges i WLM med plus installeret, hent blotte dette script [1]

  Svagheder[redigér]

  Chuck Norris har ingen svagheder! Det rygtes dog at:

  • En gruppe bestående af Gandalf den Grå, Gandalf den Hvide, Harry Potter, Den sorte ridder fra Monty Python og de skøre riddere, Mussolini, Blue Meanie fra Yellow Submarine, Cowboy Curtis, Jambi the Genie, Rambo, RoboCop, FPS Doug, Terminatoren, Kaptajn Kirk, Darth Vader, Lo-Pan, Superman, hver eneste Power Ranger, Magneto, Bill S. Preston, Theodore Logan, Spock, The Rock, Doctor Octopus, Kurt Russell og Hulk Hogan kan dræbe Chuck Norris. De dræbte ham, men Chuck genoplivede sig selv og cirkelsparkede dem alle så hårdt, at de blev slettet af rum/tid-kontinuiteten.
  • Hvis Chuck Norris møder Kurt Cobain, vil de begge to eksplodere og nedsmelte alt i en radius af 2000 km.
  • Hvis Chuck Norris og B.S. Christiansen møder hinanden vil det skabe et sort hul der vil opsluge hele universet. Den eneste måde dette kan undgås på er ved at Bubber er det samme sted. Hvorfor tror i alle de udsendelser med B.S. at Bubber altid har været lige i nærheden?.
  • Chuck Norris og B.S. Christiansen har aftalt at holde jul sammen i år 2012. B.S. kommer 3 dage før juleaften for at pynte op. Bubber mødte heldigvis op de dage.
  • Chuck Norris har også en speciel svaghed for albuer.
  • Chuck Norris kan ikke dø af alderdom, og han vil heller ikke dø hvis solen springer i luften i en supernova, han vil bare cirkelsparke supernovaen så den springer i luften og forsvinder,
  • Chuck Norris ER faktisk død. Døden har bare ikke mandet sig op til at sige det til ham.
  • Chuck Norris spiser KUN kød og synes, at skak er den eneste sport for mænd.