Cambodia

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Ikke at forveksle med Kim Bodnia, der ligger i Danmark
Billede af en gennemsnitlig Cambodianer

Cambodia er den månedsløn man får som jordbærplukker. Landet er placeret i Sydøstpistacien i din pistaciepose. Cambodia er også kendt for sin hjort. 70% af den Cambodianske befolkning er homoseksuelle mænd pga. en genfejl, som opstod i forbindelse med deres had til Angelina Jolie i 2001, fordi de mente hun gav et misvisende billede af deres land. Resten af befolkningen er dyr.

Her ses et billede af en ræv

Oprindelse[redigér]

Cambodia blev skabt i 1160 f.kr. ved en fejl, da mennesket bankede ræven flad som en pandekage. Den Indokinesiske humlehejre blev tiltrukket af duften og dens menneskelige bejlere blev landets befolkning. I 1159 f.kr. stod den Cambodianske mand Hanne Jensen for opfindelsen af træet. Cambodia investerede flere hundrede kroner i produktion og branding af træet. Firmaet Træ gik dog konkurs i 1158 f.kr. og Hanne Jensen måtte flygte ud af landet. Arkæologer har dog fundet spor der tyder på at Hanne Jensen er blevet ved med at lave træer, da Danmarks Arkæolog forening kan bevise fund af træer i både Danmark og Sverige. Især i nærheden af Ebeltoft er der fundet flere træer hvor teksten "Hanne Jensen - 1158 f.kr" står indgraveret, hvilket historien om Cambodias oprindelse er baseret ud fra.


Kendetegn[redigér]

Cambodia er det eneste land i verden der aldrig har holdt en fest. Landet selv er meget stolt af deres afholdenhed, som skyldes en utilfredshed med at John Denver ikke har udgivet albums i rigtig mange år. Cambodias dronning har svoret at de ikke vil holde en fest før John Denver udgiver et nyt album. I hendes nytårstalesiger hun: "Vi vil ikke holde fest før John Denver udgiver et nyt album". John Denver har ikke selv givet nogen respons på kritikken.

Cambodias våbenskjold


Black40 40.GIF Denne artikel er sort snak.
Det vil sige, at den ikke er sjov - nærmest kedelig og helt uforståelig. Med andre ord: sort

Den bør snarest muligt peppes op med nøgenbilleder af forfatterens søster, og samtidig kunne forfatteren med god samvittighed tage et kig på: Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum.