CIA

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning


Dette segl har mange skarnsstreger rejser på samvittigheden

CIA er et amerikansk baseret rejse- og transportbureau med speciale i surprise-overlevelsesrejser for en billig penge, der på ingen mulig måde bruger dette som dække for at de i virkeligheden er en organistion, som på ingen mulig måde er venlige over for dig og som kun er ude på at waterboarde dig hvis ikke du er amerikansk statsborger og detburde få dig til at se at de giver præsidenten i USA en god pris for sikkerhed. Hil Obama.

Rejserne[redigér]

Selskabet har mange spændende rejsedestinationer, som for eksempel Egypten, Afghanistan, Polen, Usbekistan, Cuba, Kosovo og Rumænien, hvor der alle steder er mulighed for spændende og udfordrende aktiviteter, samt naturligvis også tid til eftertanke. Modsat Spies-rejser, der kun giver max. sølle to uger, får du med CIA-travels mindst et halvt års ferie uden larmende børn eller mobiltelefoner.

Transporten foregår gerne i mindre flyvemaskiner, med biltransport til det endelige opholdssted. Du behøver end ikke selv tænke på at finde vej, da selskabets guider sørger for alt, inklusiv opsamling i hjemlandet.

Prislejet[redigér]

Prisen på rejserne er nok det mest oprørende, og kan få enhver rejsekonge til at gå i brædderne, da selskabet bortgiver sine rejser ganske gratis. Dette skyldes at selskabet nærer stor sympati for studerende, indvandrere og andre lavindkomstgrupper, hvorfor de af ren gavmildhed bortgiver rejserne til disse grupper.

Konkurrencer på turen[redigér]

CIA er kendt for at være med til at arrangere Verdensmesterskaberne i gemmeleg, og har ved givne lejligheder ligefrem gemt sig i huse, for at finde andre, som var gemt i andre huse.

CIA kan således tilbyde spændende udfordringer og konkurrencer, så som:

  • Gem dig bag en avis, hvor du har klippet 2 huller til øjnene.
  • Forklæd dig som lokal i Afghanistan, og giv missiler til de lokale. Det er langt bedre end slangebøsser.
  • Flyv fra sted til sted, med turister som helst ikke vil flyve alligevel.

Bestilling[redigér]

Da rejserne som tidligere nævnt er surprise-overlevelsesrejser, kan du naturligvis ikke bestille på normal vis, da du i så tilfælde vil have en idé om at du rent faktisk skal på ferie. I stedet skal du i en mail eller telefonsamtale til en ven eller en bekendt (har du ingen, er Gallup et udmærket alternativ) et passende antal gange sige enten "terror", "bomb", "Osama bin Laden", eller "Far til fire på Bornholm", og så vil du på et ikke nærmere bestemt tidspunkt blive samlet op af selskabets lufthavnstaxa. Ligesom i lotto gælder det om at finde den rigtige kombination af de fire ord, og fremsige dem, eller skrive dem i den rigtige mængde. - Og som en lille twist er det endda lavet således at du nogen gange slet ikke behøver skrive eller sige noget som helst. Det er virkelig surprise på et højt plan, hvilket selskabet også er berømt for vidt omkring.