Brugerdiskussion:Frode Fenis

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Vredguldsten.PNG

Velkommen til diskussionen. Her får du altid svar næsten lige meget hvilket sprog du henvender dig på.

Hej Frode. Her du får en lettere forsinket velkomst til Spademanns Leksikon. Det ser ud til at du allerede er ved at falde godt til så bare klø på. For resten ser det ud til at du laver mange sideredigeringer pr. artikel. Hvis du er tvivl om din redigering ser ud som den skal så prøv at bruge knappen Forhåndvisning som giver dig et hurtigt billede af hvordan artiklen kommer til at se ud.--Det onde U 16. sep 2007 kl. 13:58 (UTC)


Stil[redigér]

Tak for indkitningen.

Jeg synes god stil i et stilløst inferno er at bruge wikipedias efterhånden noget selvhøjtidelige stil og twiste den. Jeg gider ikke hurtige punchlines, men noget der som beskrevet i skribentmanualen lægger sig i et rimeligt omfang op ad den virkelighed den beskriver. I øvrigt tror jeg ikke Bornholm har andet end fiskere og kunsthåndværkere.

--Frode Fenis 16. sep 2007 kl. 15:17 (UTC)Arkiv[redigér]

Her kan du finde noget gammelt lort fra den mest snakkesaglige wiki-bruger overhovedet:


Sludder vedr. minimalistprisen[redigér]

Mange tak for prisen, så lykkedes det endelig for mig :P Nu glæder jeg mig til at få pyntet diskussion siden på Le ligesom de andre vindere. Endnu en gang tak

--

jan 6. 2012, 19:01 (UTC) Det glæder mig at se at der stadig er en eller anden form for prestige forbundet med prisen. Fyyyh skam dig!

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. januar 2012 21:56 (CET)

Det er der da, faktisk sidder jeg med en idé til en ny pris relateret orden/spademanns meme. En "Årets troll"-pris, den skulle så gå til den bruger, der i løbet af året har formået at skabe katastrofe tilstand og gennem ordkløverig alligevel har præsteret ikke at blive bandlyst. (hvis i ikke kan smide vedkommende ud kan i så i det mindste give dem denne pris). Årets troll billedet kunne så passende være trollface

Nej, jeg ved godt, jeg selv indførte de her sjove priser for at sætte lidt skub i korpsånden på stedet. Det er som om at det ikke længere er nædvendig med sådanne nogle kunstgreb. De folk som slider lige nu ser det åbenbart som et sted hvor der laves rigtig gode artikler hvor det jeg så da jeg ankom her var et lidt nørdet sted som manglede nogle fælles ritualer og et koncept. Men jeg skal prøve at se om jeg stadig kan huske at uddele denne nytårstorsk hvert år.

Nu er det ikke udsmidningsdelen som er det mest eftertragtelsesværdige ved jobbet som admin...og jeg tror ikke der har været sådan én som du beskriver uden at det kunne bruges til noget konstruktivt. Det jeg tror vi kræver er at folk først har skrevet en leksikon-artikel og prøver at forstille sig at et leksikon er sørme en alvorlig ting og at det her pis har en reel mulighed for at overleve lige så længe at det også skal være godt nok til at man kan få noget ud af artiklen om ti år. Pletskud er som regel tidløse.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. januar 2012 22:50 (CET)

Så er det nok bare mest min rebelske natur der spiller ind her. For lige at formulere mig bedre, hvis nogen beordrede mig til at gå til højre ville jeg instinktivt prøve at gå til venstre. Sig jeg skal blive siddende på en stol og jeg går min vej med stolen på røven. Det er nok også det ved minimalistprisen, der tænder mig.

Jeg er nemlig det man kan kalde en livsstils troll, du skulle prøve at se mig på gaden en dag.


Okay nu kan jeg ikke få rammen væk <.<

Ja man behøver bare at taste et mellemrum, så er der dømt skrift med ramme.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
7. januar 2012 10:38 (CET)

Justin Bieber[redigér]

Hey, kan se du skrivebeskyttede artiklen, i et par uger. Tænker bare: Hvorfor, skrivebeskytter du den ikke bare permanent, nu? Tror, nu at trolls ligger på lur, og venter på at beskyttelsen udløber igen. Ses :D 80.161.143.239

Tjah hysteri omkring en lille dreng med kronisk føntørret hår. Det er jo ikke fordi vi er vilde med at skrivebeskytte nogetsomhelst, men lige netop i det tilfælde er der nok ikke så meget interessant at tilføje. Jeg skal nok holde et årvågent øje med den i den næste uges tid.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
5. juni 2012 17:57 (CET)

Tak for opfordringen[redigér]

Håber snart at min skrivekrampe er overstået. Men jeg vil stadig overlade Bond-artiklerne til Helgj60 - jeg kan desværre hverken ramme stilen eller niveauet. --

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
28 okt 2012 21:43

okt 28. 2012, 20:43 (UTC) Der er ikke noget med at overlade nogetsomhelst til nogen. Alle har lov til at udfolde sig kreativt og HelgJ006 har endnu ikke vundet hævd på specielle artikler. Jeg skriver heller ikke så neget mere - ikke fordi jeg ikke kan men fordi jeg føler at jeg i forvejen har taget de bedste emner og bruger nu min energi mest på det der med kode og nye spændende scripts. Det er s'gu da rart at der næsten ingen vandaler er tilbage man kan følge til bedemanden.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
29. oktober 2012 09:25 (CET)

Julegaven til verden[redigér]

Hej Frode

Det er for fanden snart jul. Så skal der drikkes elendig øl og tæves løs...

Et af de store gaveønsker blandt åndsamøber er vist One Direction i år. (Sært som deres plade er udkommet lige op til julehandlen).
Vil du kunne finde det i dit hjerte at linke artiklen ovre på Facebook? Det vil HELT sikkert pisse en masse teenagere af, og give os lidt velfortjente grin. I al beskedenhed er det jo noget af det eneste sande, der er skrevet om det lort de søde yndige drenge.

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
29. november 2012 15:48 (CET)

Vi kunne da godt lave sådan et falsk fanzine som julegave. Du kan s'gu da bare sætte det ind på Spademanns Leksikon side hvis du har lyst - dit sløve drys. At jeg holder fanen højt der - nåmen det gør jeg bare.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
29. november 2012 15:55 (CET)

Nå... du har ikke engang fået oprettet et login. Ja så kan jeg godt se dit problem.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
29. november 2012 15:56 (CET)

Hærværk[redigér]

Hej Frode Fenis.

Jeg har fundet en helt masse artikler med hærværk på men det værste er Skørping det er næsten kun hærværk der er på denne artikel. Hvordan kan det være at sådan noget ikke bliver opdaget noget før. MVH --Søren1997 (diskussion) dec 23. 2012, 08:42 (UTC)


Tak for dit indlæg. Jeg kan se at der er et par stykker af vore egne skabeloner på for at vise læseren at vi har altså opdaget det. Husk at det er alles ansvar at være med til at gøre de artikler bedre, hvor skribenten har tømt natpotten ud på papiret. Du må gerne rette i den til det bedre og hvis du synes noget er helt håbløs har du næsten pligt til at skrive

{{slet|Fordi artiklen er en skændsel og bør ombringes uden rettergang}}

Adminerne er ikke en STASI-central som kun fjerner dumme artikler. Du spørger hvorfor vi ikke opdager dem? Det kan der være flere svar på men dem som er lorteartkel-markeret kan man finde i en hel kategori for sig og starte fra en ende af. Nogle gange laver vi systematisk forårsrengøring hvor det der går op for os at der er mange artikler som vi ikke først havde fået øje på som ikke holder til en plads i det evige Spademanns. Håber det var svar nok.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. december 2012 23:43 (CET)


Hej Frode. Der er noget jeg har villet spørge dig om i ugevis, men er konstant kommet fra det igen (ligesom masser af idéer til artikler forsvinder ud af hovedet): Jeg har længe tænkt på en sær-kategori á la "Nyhederne", nemlig "Spademanns Miniordbøger", med et indhold som f.eks. Dansk-Ordblind, Dansk-Thymål, Dansk-Dranker o.lign. Hvad mener du, er emnet for tyndt til en sær-kategori? (Årsagen til at jeg ville høre din holdning specifikt, er dels at du jo i praksis fungerer som en slags stil-orakel og dels at du rent HTML-teknisk kører hvad jeg antager er stort set hele showet.)

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
oktober 2014 19:55

Der er lige nogen som har udsendt en Gade/Dansk-ordbog. Hvad angår det tekniske...fuldstændig korrekt...det er vist kun Kurtadam som har vist tegn på kode-flair. Hvis der skulle dukke én op så skal han eddermaneme være dygtig før jeg går på pension. Jeg kunne da godt tænke mig at udvide en af mine rimelige indslag Spademanns_guide_til_bordskik_hos_familier_med_specielle_hensyn sådan så man havde én som hed Dansk/Spastiker og Dansk/Tourette,
Når du skal lave en ordbog er du nok nødt til at få andre til at hjælpe dig og lave det man kunne kalde et community-hype hvor man ligesom siger til folk hvad det er der skal skrives. Det er ikke altid let -du kan se at sådan en som Spademanns Billedeleksikon var sat flot op men fik ikke rigtig den forventede succes.

Men det vigtigste er stadig om du kan gå forrest og anskueliggøre din ide. Jeg er stadig ikke i stand til at sige hvad der lykkes.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
28. oktober 2014 21:59 (CET)

Guiden til Familierne har jeg læst adskillige gange, og griner hver gang - dén kunne jeg sagtens se udvidet yderligere:-D Men tak for rådet, jeg kigger lidt på noget "produktudvikling" i lyset af billedleksikonets bitre erfaring.

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
oktober 2014 22:24

Frooooooode!?

Specialsiderne er gået ape-shit (i Chrome i hvertfald). De er snehvide og man kan ikke se teksten (som er hvid på hvid baggrund).

Jeg føler mig sneet inde! Nogen burde gøre noget! :-)


Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
30. november 2014 14:58 (CET)

Det tager lidt tid for den i år specielt udvalgte juledekoration at frigøre sig fra cachen. Jeg vil lige prøve at undersøge om special-siderne gør noget specielt. Så længe jeg laver sådan noget lort her føler jeg mig altid elsket.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
30. november 2014 16:13 (CET)

Sådan er det altid når man sætter julepynt op. En ting som har kunnet skille familier gennem årtier. Hvis du ikke gider at gå ind i Indstillingerne i Chrome for at tømme cachen, så kan du også prøve med at trykke HER bogle gange.....

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
30. november 2014 16:44 (CET)


Det ser fint ud nu :) Mvh. Flemming Badroulbadour (diskussion)


Vedr. Helle Virkner: Godt du gjorde opmærksom på chikanen imod hende i det virkelige liv - jeg vidste det faktisk ikke, og er som sagt ikke ude på at støde nogen som helst, men blot forårsage et billigt grin i ny og næ. Tak:-)

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
december 2014 09:15

Nej jeg har prøvet at undersøge det men i allen fald så er det nok sjovere at lave grin med Nürnberg-lovene og lade Helle Virkner hvile i fred. Det var nok den der med at hun havde beregnende charmet sig ind hos statsministeren og forført ham så nok var over stregen, selv om der i Krags tilfælde vist ikke skulle så meget til så vidt jeg husker. Mht. hvad man kan tillade sig i forhold til etnicitet så var jeg i starten ude for så mange racistiske hadefulde ting så jeg gav folk tørt på og P-ordet er i dag bortvisningsgrund. Jøderne er stadig lidt tabu - de fleste valgte at lade sig sekularisere dvs. ikke have sammenhæng mellem deres etnicitet og den religion som hører til jøderne...nogle meldte sig ind i folkekirken...andre slørede deres navn så man ikke umiddelbart tænkte på der skulle være et jødisk ophav.

Men så siger jeg også at grænsen flytter sig hele tiden. I bøssernes tilfælde har mange selv formået at flygte ud af et fængsel af politisk korrekthed og har gjort at det er blevet lettere at stå frem med et lille skævt regnbuefarvet smil om munden...Men lige så snart man siger at folk er åndssvage fordi de er bøsser...så er det dårlig stil...

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
2. december 2014 19:48 (CET)
Hej Frode. Flot nytårstapet, men det er vanskeligt at se de blå bogstaver i menuer på den blåsorte baggrund. Kan du lægger en 10 pct. tonet plade ind bag? Mvh. Flemming Badroulbadour (diskussion)

Jeg er temmelig sikker på at stamklientellet her kan finde knapperne i blinde og efter som fyrværkeriet ser bedst ud i venstre side så...... men jeg kan se om jeg kan finde a:visited og se om jeg også kan gøre den hvid.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
30. december 2014 10:51 (CET)
Mille grazie :) Badroulbadour (diskussion)Vedr. dit Ban i aftes: Tak for det! Vågnede op, tjekkede min mailboks og så en "artikel" genåbnet der allerede er slettet mindst 10 gange og en persontilsvining! Eneste øv er at du fratog mig glæden ved at skrive "Hils på anstalten". Spøg til side. Godt gjort:D

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
januar 2015 07:27

Respekten omkring Vogternes Raad må ikke fraviges. Der skal handles hårdt og brutalt, men vi har trods alt et "second-opinion"-system og i det her tilfælde hvor vi fratager en dybt dæmoniseret karakterafviger sit eneste livsindhold er det nogen gange bedre at det er en kollega (oven i købet en temmelig erfaren én) som trykker stemplet i bund på giftsprøjten.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. januar 2015 10:01 (CET)

I øvrigt har vi nogle gange oplevet specielt fredag aftener til gymnasiefester det der populært bliver kaldet et wikirape. Alle de drenge som ikke tør nærme den lange og svære vej mod kvindernes G-punkt har i stedet tændt skolens computer og svinet sitet til med alle mulige underlødige sublimeringer af kønsakten. Derfor opfordrer vi stadig folk til at oprette en bruger selv om det ikke er nødvendigt for at kunne fyre noget pis af på Spademanns.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. januar 2015 10:08 (CET)

Restarting The Foreign Office?[redigér]

Hi Frode. I’m interested in restarting Uncyclopedia’s Foreign Office project and would like to know if you or other Danish Uncyclopedians might like to participate? I’ve started a forum on the English Uncyclopedia if you’d like to stay updated. Thanks for your time. MadMax, feb 11. 2015, 23:41 (UTC)

Yes, I thought it sounded interesting. Of course it's important to get a mutual understanding of uncyclopedians worldwide. The first attempt was a bit like some of the articles - impressive header no content. If there's a better management of the intentions behind and what the contributions should be about, I would probably could get some writers interested in making stuff. I managed to create something here. Should it be like this? Should it be stored at a central location?
Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. februar 2015 18:03 (CET)

I do think the project does need a general overhaul. I'm still trying to figure out the best way to go about it but I'd like to make all aspects of the project as simple as possible. Wikipedia has a centralized location at Wikimedia.org here. There's a similar page listed at Uncyclomedia.org but its never been created. We could keep the original system if it's inconvenient for editors to make a second account to go on Uncyclomedia.

Translations could be organized as a monthly collaboration like the Imperial Colonization group used to do. A simpler idea is just to have a list of translators from all the Uncyclopedias with individual volunteers translating requests on a case-by-case basis.

I've been working on two lists for the Foreign Office project. The first is a universal list of "vital" encyclopedic topics with the goal being that all the multilingual Uncyclopedias have a featured or high-quality article for each entry. The second is a list of every featured article from all the major multilingual Uncyclopedias.

These are just a few thoughts but I'd welcome any help or suggestions the Danish community could provide. MadMax, feb 14. 2015, 23:57 (UTC)

Every good intentions and ideas need a good framework.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. februar 2015 07:44 (CET)

Hello my old friend[redigér]

Hello my old friend, unfortunately I come to visit you at a bad time and I discover far away. Please, if still available I need to talk to you or any Spademanns administrator about the skin situation of the site. I have noticed a few days a huge confusion in other wikis and 2 of them left Wikia. I need to ask carefully if I want to talk about it with the community.

From your longtime friends. Rhubella beach.jpgRhubella Marie, Rotter Sokpreppie Rhubella.jpg preppiedits maj 30. 2018, 01:45 (UTC)

KrølletHjerne har brug for hjælp.. altså.. ikke med hjernen, men her på siden :|[redigér]

Hej Frode, Efter I har migreret til .org, er mit brugernavn (KrølletHjerne) ikke længere associeret med en email-addresse. Jeg kan ikke gendanne mit PW, og kan heller ikke logge ind :( Er det noget du kan hjælpe med?

Mvh. KrølletHjerne (midlertidigt logget på som "KrolletHjerne")