Big Brother

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Reality-showet Big Brother udlever 1984-stilen. Bare med masser af sex i overvågningsløse saunaer.

"Big Brother is watching you"

~ Frede til Jokke

"I Sovjet Rusland, ser DU Big Brother"

~ George Orwell om 1984


Big Brother, hvis rigtige navn er Bror Kalle, fødtes som søn af forfatteren George Orwell og Big Momma[1], og er en kendt og i visse kredse stærkt frygtet lurer med forkærlighed for sømandsviser.

Barndommen[redigér]

Allerede fra barnsben af var Big Brother meget nysgerrig mht. hvad andre gik og lavede, og forsøgte ofte gennem huller i plankeværker, tegneseriehæfter og madpakker at finde ud af hvad hans klassekammerater pønsede på - naturligvis uden at skulle besvære sig med at spørge dem.

I ungdommen gik det dog først for alvor amok, da hormonerne begyndte at arbejde, og Big Brother fandt ud af den facinerende kombination af varmtluftsriste og kjoler - eller bare almindelige riste og enhver form for kjoler og skørter, såfremt man gemte sig nede i risten.

I erkendelse af at han ikke kunne være under alle riste samtidigt, begyndte Big Brother at eksperimentere med overvågningsudstyr, og fik efterhånden - blandt andet med hjælp fra Harald Bluetooth, den gamle gris, efterhånden etableret et ganske glimrende overvågningsnetværk i løbet af 60'erne og 70'erne.

Samarbejdspolitiken[redigér]

I erkendelse af at sådan et overvågningsnetværk bestemt ikke betaler sig selv, valgte Big Brother at sælge udvalgte informationer, samt de mere umoderne dele af udstyret til højestbydende, hvilket som oftest var CIA eller KGB.

Berømmelsen[redigér]

Dette gik egentlig meget godt frem til 1984, hvor Big Brother, stærkt tilskyndet af sin far, valgte at træde frem i lyset, og vise hvilken magt han havde for alle. Desværre var der ikke rigtigt nogen, der troede på ham, så han gik tilbage til at overvåge og sælge informationer som før.

Men i 2001 var den gal igen. - For at vise sin magt køber Big Brother et hus, der fortrinsvist bestod af containere, og indlogerer en række mennesker deri, blandt andet én med en dildo, og så kan det nok være at folk fik øjnene op og blev interesseret! - Desværre mere for folkene i huset og hvad de lavede end for Big Brother og hans magt, så efter 4 sæsoner, hvor folk ikke har fattet at han overvåger ALLE ligeså intenst som dem på tv, vælger Big Brother i 2004 at trække sig tilbage.

30px-Cquote1 svg.png
Bare rolig! Mine små brødre og søstre i de lokale kommuner og styrelser arbejder mere effektivt end nogensinde før. Tro ikke at I kan holde noget som helst skjult!
30px-Cquote2 svg.png
Big Brother om de mere hemmelige tiltag fra regeringens anti-terror pakke


Følgende har vi ikke fortalt dig:[redigér]

  1. Blandt andet kendt fra filmen Big Mommas House