Bendt Bendtsen

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Bendt.jpg

"I think people should be free to engage in any sexual practices they choose; they should draw the line at goats though."

~ Søren Pind om Bendts jagter i Polen


Kunstnernavn for den progressive svenske provokunstner Svenne Fjärlsbo, der siden midt i 1970'erne har brugt dette kunstnernavn til at infiltrere det danske statsapparat,[1] og udstille dets åbenlyse mangler.

Hvor Svenne selv er en udadvendt, frivolsk festabe er hans alter ego, Bendt Betjentsen, en noget indesluttet, kortfattet autoritær person med store karismaproblemer.
Bendt er far til otte døtre, som alle er "mama'er" i faldskærmsklubben Hells Angels. Trods adskillige forsøg på det samme, har Svenne endnu ikke fået scoret Victoria Silvstedt.

Svenne har nu endelig erklæret den politiske happening for afsluttet efter ni år, da han hellere vil køre på BMW-motorcykel i sin fritid.[2]. Det er ikke så svært at forstå, når man næsten får den doneret gratis, mod at man vil stille op med den i Go' Morgen Danmark.

Bendt er utrolig glad for jagt...(!)Han er også rigtig glad for at gnave ben. Faktisk så glad at han hapser alle de ben, han kan komme til.

Bendt Betjentsens notesblok[redigér]

  1. Årets gang i statsapparatet, Gyldendal 2011
  2. Men kun fordi VW ikke kan finde ud af det med de tohjulede...